Timeplan og booking

Arena Treningssenter er kjent for å ha et godt gruppetreningstilbud, og vi er stolte av å ha noen av Norges mest erfarne instruktører med på laget vårt.

Velg senter:

Hinna Klepp

Generell info

Timebeskrivelser

Alle timene på timeplanen, unntatt Red Zone, er inkludert i medlemskapet, og vi har timer som passer for alle. Timer i stor sal med mange deltakere gir herlig energi og partyfølelse, små grupper på tredemøllene og i slyngeområdet sikrer personlig hjelp og oppfølging - som når du trener med en PT. Klikk på info-knappen på de ulike timene i selve timeplanen, så får du opp en timeforklaring. Timeplan Hinna. Timeplan Klepp.

Les Mills

Arena er et Les Mills senter. Les Mills er lisensierte timer, og de ulike timene er blant verdens mest populære treningsøkter. Body Pump™ er antakeligvis den mest kjente av disse timene, men konseptet inkluderer også tradisjonelle step- og aerobictimer, core trening, HIIT, sykkeltimer, dansetimer og yoga. Alle instruktørene på disse timene er sertifiserte og kurser seg jevnlig for å opprettholde høy kvalitet på timene. Millioner av mennesker trener på disse timene i over 100 land verden over hver uke. Join the tribe! Les mer om Les Mills på deres nettside.

Forhåndsbestilling på nett eller via sms

For å være helt sikker på at du får være med på din favoritt-time bør du reservere plass på timen. Dette gjøres på minside, som du kommer til ved å gå inn på timeplanen og logge deg inn. NB! Du må også bekrefte plassen din ved å hente ut billett til timen før timen begynner, senest 10 min før timen begynner. Er det venteliste på timen må du gjøre dette senest 15 minutter før timen begynner, hvis ikke blir plassen din overført til en av dem på ventelisten. Står du på venteliste må du registrere deg på bookingterminalen 15 min før timen begynner, for å bekrefte at du fortsatt ønsker å stå på ventelisten. Avbestilling av påmeldte timer må skje senest 2 timer før timens starttidspunkt for å ikke få "ikke møtt". Hvis du ikke møter eller glemmer å hente billett til 3 timer vil du bli utestengt av systemet i 1 mnd. Henter du ut billett teller du med i statistikken vår, og hjelper dermed oss å planlegge de ulike sesongene og se hvilke timer det er etterspørsel etter.

Se bookinghjelp for mer informasjon om hvordan opprette bruker, bestille timer, avbestille reserverte timer eller booke via sms.

NB! På grunn av restriksjoner på antall deltakere på timene iht til gjeldende smittevernregler er det kun mulig å booke 1 gruppetreningstime per dag. Er det ledige plasser på timer er det mulig å være med på mer enn en time per dag - du må da henvende deg til resepsjonen for å bli lagt til som deltaker.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem