Bookinghjelp

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på «Logg inn» og skriv inn mobilnummer og passord.

Første gangs innlogging

Dersom du allerede har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret velger du «Hent Passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt et passord på SMS og Epost. Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos treningssenteret fra før må du ta kontakt med senteret ditt for å få de til å legge inn dette for deg i systemet. Etter at dette er gjort kan du hente passord på nytt.

Glemt passord

Velg «Hent Passord». Her skriver du inn mobilnummeret ditt – og du vil få tilsendt passordet på SMS og Epost.

Reservasjon av timer (krever inlogging)

men du vil reservere. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Reserver» eller I øverste venstre hjørne skal du finne navnet ditt – dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du to knapper - «Logg ut» og «Min Side». Under knappene får du opp valgbokser: Senter, Type timer du er interessert i, og Uke. I timeplanen under finner du timene du kan reservere. Antall ledige plasser på timen vises normalt i grønt for hver time. Selve reserveringen er enkel: Klikk på den hvite «ballen» til venstre for timen du vil reservere. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Reserver» eller «Avbryt». (NB: Timer som ikke har en hvit ball ved siden av seg kan ikke reserveres – enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke lenger er mulig, eller fordi de er for langt fram i tid til at du får lov til å reservere.)

Få oversikt over dine reservasjoner (krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Du kan også slette reservasjoner fra «Min side».

Bytt passord

Velg linken «Min side». Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Utlogging

Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

Når du reserverer en time får du opp et informasjonsvindu som forteller deg at du må møte opp minst 5 minutter før timen for å unngå at du mister plassen din.

Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket med en hake ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken «Min side».

Sletting av reservasjoner (krever innlogging)

Klikk på den avmerkede haken ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt».

Reservasjon av timer per SMS

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret kan du reservere timer pr. SMS.

Venteliste

Hvis en time er full kan du sette deg opp på venteliste. Vær oppmerksom på at hvis en time har venteliste må du hente ut billetten din senest 15 minutter før timen for å beholde plassen din. Ventelisten ryddes 15 minutter før timen starter, og plasser som ikke er bekreftet vil da bli tilbudt til de som står øverst på ventelisten. Står du på venteliste vil du få en SMS dersom du får plass på timen. Får du en slik SMS må du fortsatt hente ut en billett til timen for å bekrefte plassen din.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem