Arena Ung - medlemskap for deg på 13 og 14 år

Er du 13 eller 14 år kan du faktisk melde deg inn og trene på Arena Treningssenter!

Noen ungdommer velger å trene hos oss i stedet for å drive med idrett, noen velger å ha et medlemskap hos oss ved siden av idretten sin. Når du melder deg inn får du to møter med en personlig trener som du må bruke for å aktivere medlemskapet ditt. Treneren viser deg hvordan du bruker apparatene våre, god treningsteknikk, og gir deg tips og råd slik at du trener trygt og effektivt.

Hvis foreldrene dine eller eldre søsken er medlemmer oppfordrer vi dere til å trene sammen i begynnelsen. Det er også lurt å benytte seg av gruppetimene våre - da vet du at treningen blir gøy og variert, og det er en instruktør som kan hjelpe deg hvis du trenger det.

Er du under 18 år må du ha tillatelse fra dine foreldrene eller foresatte for å trene hos oss. En person over 18 år må også stå som ansvarlig for å betale medlemsavgiften.

Arena Ung er et fleksibelt medlemskap og kan avsluttes med en måneds varsel. Når du fyller 15 går medlemskapet over til et studentmedlemskap. Er det mange i familien som trener hos oss kan Arena Ung inngå i et familiemedlemskap. Oversikt over type medlemskap, priser og nettinnmelding finner du her: Medlemskap

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem