Arena Challenge 2018

I sommer kan du bli sprek og glad og samle poeng som du kan hente ut i produkter! Kom inn på senteret og bli med på gruppetreningstimer, tren med PT eller alene, eller ta en tur ute i i en av løypene som vi har anbefalt deg !

Delta sammen med familie og venner, alle kan være med! Man trenger ikke å være medlem på Arena Treningssenter for å delta. Hva med å utfordre kollegaer eller naboer til en duell, og se hvem som blir sprekest i sommer? Kjenner du noen du vil ha med deg på trening? Spør etter en gratisuke til å gi til venner og familie i resepsjonen.

Gå til konkurranseside

Poengoversikt

Når du trener får du poeng, og målet er å få 2500 poeng!

Her finner du en oversikt over poengene dine, ranking, og hvem som er med i konkurransen: http://www.trimpoeng.no/i/arenach18

250 poeng - 1 produkt fra Sports Nutrition

500 poeng - 1 måned gratis Red Zone ( verdi kr. 100.- )

1000 poeng - 1 måned gratis Red Zone + 1 Red Bull ( verdi kr. 130,- )

1500 poeng - Arena Håndkle ( verdi 150,- )

2000 poeng - 1 måned gratis Red Zone + månedens produkt i shoppen

2500 poeng - 2 PT timer (verdi kr. 1300,-)

Hovedpremie : Trekkes ut 1 vinner av 10 PT timer ( verdi kr. 6000,- )

Klarer du 2500 poeng får du en T-skjorte, og er også med i trekningen av hovedpremien for konkurransen . Under ser du oversikten over aktiviteter og poeng. Kampanjen avsluttes 15.9. med Arena-løpet (20 km), som er den aktiviteten som gir størst uttelling. Her har du sjansen til å sanke mange poeng på en gang.

Oversikt over poeng:

 • Trening inne på senterne: 55 poeng
 • Gruppetimer: 75 poeng
 • Personlig trening: 100 poeng
 • Uteaktiviteter: 35 poeng
 • Arena-løpet: 500 poeng
 • Månedens time: 100 poeng
 • RedZone: 100 poeng

Så mange ganger må du trene for å komme i mål:

 • Egentrening studio: 3,5 ganger per uke
 • Gruppetimer: 2,5 ganger per uke
 • Personlig trening: 2 timer per uke
 • Gå tur: 5,5 turer per uke
 • RedZone : 2 ganger pr uke

Disse beregningene inkluderer tre ukers sommerferie. Mangler du poeng på slutten av kampanjen for å komme i mål gir Arenaløpet god uttelling :-)

Alle uteturene kan gjentas flere ganger, med minimum åtte timers mellomrom.

Slik gjør du det

Last ned appen Trimpoeng til din telefon

Appen finnes for både iPhone og Android. Last den ned fra App Store eller Play Butikk og få tilgang til konkurransen på under 5 minutter!

Har du vært med på motivasjonskampanjen vår før er det bare til å åpne appen på telefonen din, du trenger ikke å registrere deg på ny.

Har du ikke smarttelefon? Ta kontakt med resepsjonen, så registrerer vi din deltakelse i konkurransen (NB! Uten app-en vil man kun få poeng for trening inne på senteret.)

Finn Arena

Når du har lastet ned appen og registrert din bruker, kan du se hvilke konkurranser som finnes i ditt område. Finn Arenas konkurranse på listen. Her kan du se hvilke uteposter du kan sjekke inn på, laste inn profilbilde, foreslå turmål med mer. Vi vil legge ut nye turer hver måned - tips oss gjerne om din favorittur!

Har du brukt Trimpoeng-appen før? Trykk på refresh for å få opp årets kampanje.

Samle poeng og nyt flott natur!

Funnet Arenas konkurranse? Flott, da er det bare å starte. God tur, og god trening! Husk å bruke #arenatreningssenter og #trimpoeng hvis du poster bilder på sosiale media :-)

Laster du opp et bilde av gjengen på tur til kampanjesiden blir vi kjempeglade, kanskje så glade at det kan vanke en liten bonuspremie?Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem