Mor & barn trening

Mor & barn timer er beregnet på deg som nettopp har fått barn. Selv om timen primært retter seg mot mødre som nettopp har født har pappaer også lov til å komme. Treningen foregår i små grupper, maks 10 deltakere, og man har med seg barnet under selve treningen.

Treningen fokuserer på opptrening av mage- og bekkenbunnsmuskler og styrketrening for holdningsmuskulatur og generell styrke, men inkluderer også tøying og avspenning.

Etter treningen blir det mulighet til sosialt samvær med de andre deltakerne i et eget område.

Mor & barn er på timeplanen hver tirsdag og torsdag på Hinna. Du begynner når det passer deg - vi vil tilrettelegge for flere nivåer på timene. Flere timer vil settes opp ved behov.

Vi vil også tilby denne timen på Klepp hvis det er stor nok etterspørsel. Ta kontakthvis du kunne tenke deg å gå på en slik time på Klepp.

Pris vil være kr 500 pr mnd - du kan da melde deg på og gå på de mor & barn treningene som passer deg. Betal for 1 eller 3 mnd om gangen. Gå til siden Bli medlem for å kjøpe abonnement på Mor & barn og få tilgang til å bestille plass på disse timene. Du kan også komme innom og prøve en gang før du bestemmer deg - med forbehold om at det er ledige plasser.

NB! Før du deltar på disse timene bør du ha vært på 6 ukerskontroll og/eller fått klarsignal til å trene fra lege/jordmor. Pass på at du er i væskebalanse før trening. Ofte blir treningsøkten mer behagelig hvis du ammer før treningen. Husk å si i fra til instruktøren hvis du har behov for spesiell tilrettelegging eller hvis det er bestemte bevegelser/øvelser du ikke har lov til å gjøre.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem