Nyhet: Thea Steen 10 km løp

Siden 2014 har Arena Treningssenter arrangert et 20 km langt løp mellom de to senterne våre til inntekt for en god sak. I år arrangerer vi også et 10 km langt løp for deg som ønsker å løpe eller gå en litt kortere distanse. Dette løpet vil gå fra Sandvedparken til Jærhagen på Klepp. Starten går en time etter starten på halvmaraton, det vil si klokka 12. Løypen følger turstien gjennom Sandvedparken, deretter sykkelstier mellom Ganddal og Klepp.

Pris for deltakelse er kr 250 for medlemmer og 300 kr for ikke-medlemmer. Deltakeravgiften inkluderer t-skjorte, drikke på drikkestasjoner underveis, deltakermedalje, varm og kald drikke og kaker og frukt i målområdet. Garderobe med dusj og badstue er tilgjengelig i målområdet.

Årets arrangement finner sted lørdag 21.09.19

Meld deg på Thea Steen 10 km her

Nyhet: Thea Steen sykkelløp

Siden 2014 har Arena Treningssenter arrangert et 20 km langt mosjonsløp mellom Arena Hinna og Arena Klepp. Overskuddet fra arrangementet går til en god sak. Fra og med 2018 samarbeider vi med Thea Steens minnefond som jobber for at flere kvinner skal unngå livmorhalskreft og få gode framtidsutsikter.

Nytt i år er at de som vil kan sykle løypa i stedet for å løpe eller gå. Sykkelløpet er uten tidtakning, det å være aktiv sammen med andre samtidig som man støtter en god sak er det viktigste. Alle som deltar får t-skjorte og deltakerpremie. Framme på Klepp vil det være servering av varm og kald drikke, frukt og kaker, og mulighet for å benytte dusj og badstue. Pris for deltakelse er 250 kr for medlemmer og 300 kr for ikke-medlemmer.

Løypen går på turstier og sykkelstier mellom Jåttåvågen og Klepp. Fra Lura til Skeiane stasjon er det ca 3 km hvor man må sykle langs vei.

Sykkelløpet starter et kvarter før halvmaratonløpet, det vil si kl 10.45.

Årets arrangement finner sted lørdag 21.9.19

Meld deg på Thea Steen sykkelløp 2019 her

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem