Påmeldingen til Thea Steen Løpet 2019 har åpnet


Thea Steen Løpet 2019 finner sted lørdag 21.09.19. Løpet starter kl 11.00 fra Arena Treningssenter i Jåttåvågen og har mål ved Jærhagen kjøpesenter på Klepp. Løpets lengde er ca 20,5 km.

Løpets formål er både å gi medlemmene våre et mål å trene mot, lage en sosial happening, og samle inn penger til et godt formål.

Alle kan være med, medlemmer og ikke-medlemmer. NB! Man må ikke løpe - mange velger å gå hele løypen også. Ta gjerne med bikkja eller barnevogna på turen.

Løpets overskudd går i sin helhet til Thea Steens Minnefond, som jobber for at flest mulig unge kvinner unngår livmorhalskreft og får gode framtidsmuligheter.

Fram til 01.06.19 har vi early bird pris - 250 kr for medlemmer og 300 kr for ikke-medlemmer. Prisen øker med 50 kr etter denne datoen. Inkludert i prisen er t-skjorte, medalje, kaker og kaffe ved mål, bruk av garderobe emd dusj og badstu, og transport av bag fra Hinna til Klepp. Meld deg på her: https://arena.ibooking.no/?pag...

Hvis du ønsker å støtte saken uten å være med på løpet er det mulig å gi et bidrag a kr 200. Klikk på linken over og velg "Thea Steen Løpet sponsor".

...eller du kan være med i dugnadsgjengen. Hvis du kunne tenke deg å bake kake, være løypevakt, hjelpe til med å fjerne merker etter løpet eller andre praktiske oppgaver så send en mail til mari@arena-treningssenter.no.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem