Ikke påmeldt enda? Klikk her for online påmelding

21 km (skroll ned for 10 km og sykkelløp)

Dato: Lørdag 21.09.19

Startsted: Arena avd Hinna, Jåttåvågveien 7 (Stadionparken kjøpesenter)

Mål: Arena avd Klepp. Solavegen 25 (Jærhagen kjøpesenter)

Lengde: 21 km (ikke kontrollmålt)

Påmelding: Man melder seg på og betaler på www.arena-treningssenter.no. Man kan også melde seg på ved oppmøte mellom kl 09.30 og 10.30 på løpsdagen, så ta gjerne med en venn.

Påmeldingsavgift: 300 kr (medlemmer ved Arena Treningssenter)/350 kr (ikke medlemmer) Betaling ved påmelding. Ved stor pågang på selve løpsdagen vil det bli sendt ut sms/epostfaktura i etterkant av løpet.

Registrering og start: registrering og utdeling av startnummer fra kl 09.30-10.30 i resepsjonen på Arena Hinna. Start kl 11.00

Tidtaking: vi gjør det på gamlemåten, med stoppeklokke, penn og papir J

Løypebeskrivelse: Vi følger hovedsaklig turveier og sykkel/gangstier. Fra Jåttåvågen løper vi gjennom boligområder og på tursti langs sjøen til Lura. Fra Lura løper man på fortau til Sandnes sentrum og gjennom sentrum til Skeiane togstasjon. Derfra gjennom Bruelandsparken/Sanvedparken til Ganddal. Fra Ganddal følges sykkelsti forbi Øksnevad til Klepp. Både på Ganddal og Øsknevad skal vei krysses i undergang. Like før Kleppekrossen krysser man veien på fotgjengerovergang og løper forbi legevakten og Sirkelen rehabiliteringssenter til Jærhagen kjøpesenter, hvor det er målgang. Underlaget vil være hovedsakelig asfalt og grus. Løypen merkes med røde og hvite bånd, skilt med grønne piler og piler sprayet på bakken. Ingen merker = fortsett rett fram.

Mat/drikke: det vil være drikkestasjoner med vann og sportsdrikk ca hver 5. km. (På Lura, i Sandvedparken, og ved gamle Skjævelandsbrua) Ved start og mål vil det i tillegg være frukt og kaffe tilgjengelig, og i mål har vi også kaker. Proteinbarer og andre sportsernæringsprodukter kan kjøpes i mål. Det er også matbutikker og kafeer på Jærhagen hvor man kan kjøpe seg mat.

Toaletter: Tilgjengelig ved start og mål (inne på Arena).

Dusj: Tilgjengelig i mål (inne på Arena, badstu kan også benyttes)

Bagasjefrakt: Vi frakter en bærepose/liten bag per løper fra start til målområdet.

Transport til løp: Vi oppfordrer deltakere som bor på Klepp til å ta toget til starten. Det går tog kl 09.02 og10.02 fra Klepp stasjon lørdag morgen, dette ankommer Jåttåvågen 9.21/10.21. Arena Treningssenter og startområdet ligger rett ved siden av perrongen. Tog og buss (nr 2, 3 og 11) går fra Stavanger sentrum til Jåttåvågen. Transport etter løp: Fra Jærhagen kan man ta buss 59 til Klepp Stasjon. Denne bussen går 1x pr time (46 min over hel) og korresponderer med tog til Stavanger. Alternativt kan man ta buss nr 52 fra Kleppekrossen til Sandnes, og buss/tog i retning Stavanger derfra (avgang kl 13.29, 14.16 og 14.29). Vi kan også være behjelpelige med transport ned til Klepp

10 km

Dato: Lørdag 21.09.19

Startsted: Ved lekeplassen i Sandvedparken, adr Kvellurveien 32, 4319 Sandnes. Det vil være en drikkestasjon her for de som deltar på 21 km løpet.

Mål: Arena avd Klepp. Solavegen 25 (Jærhagen kjøpesenter)

Lengde: Ca 10 km (ikke kontrollmålt)

Påmelding: Man melder seg på og betaler på www.arena-treningssenter.no. Man kan også melde seg på ved start, så ta gjerne med deg en venn – man vil da få sms/epostfaktura i etterkant av løpet.

Påmeldingsavgift: 250 kr (medlemmer ved Arena Treningssenter)/300 kr (ikke medlemmer) Betaling ved påmelding.

Registrering og start: registrering og utdeling av startnummer fra kl 09.30-11.00 i resepsjonen på Arena Hinna eller mellom kl 11.30 og 12.00 ved start i Sandvedparken.

Tidtaking: vi gjør det på gamlemåten, med stoppeklokke, penn og papir J

Løypebeskrivelse: Fra Sanvedparken til Ganddal. Her krysses vei og man løper opp Lundegeilen forbi Europris. Ta til høyre opp til Jærveien, hvor vei krysses i undergang ved idrettsplass (kan være litt vanskelig å se, vi prøver å merke godt her). Fra Ganddal følges sykkelsti forbi Øksnevad til Klepp. NB! På Skjæveland skal man krysse elva på den GAMLE Skjævelandsbrua- man løper ned Brunesveien (ta til høyre ved drikkestasjonen) og så til venstre over brua før man fortsetter på sykkelsti til Øksnevad VGS og videre til Klepp. Like før Kleppekrossen krysser man veien på fotgjengerovergang og løper forbi legevakten og Sirkelen rehabiliteringssenter til Jærhagen kjøpesenter, hvor det er målgang. Underlaget vil være hovedsakelig asfalt og grus. Løypen merkes med røde og hvite bånd, skilt med grønne piler og piler sprayet på bakken. Ingen merker = fortsett rett fram.

Mat/drikke: det vil være drikkestasjoner med vann og sportsdrikk ved start og etter ca 5. km. (før gamle Skjævelandsbrua) I mål vil det i tillegg være frukt, te/kaffe og kaker tilgjengelig. Proteinbarer og andre sportsernæringsprodukter kan kjøpes i mål. Det er også matbutikker og kafeer på Jærhagen hvor man kan kjøpe seg mat.

Toaletter: I mål, inne på Arena. Det er ikke toaletter ved start.

Dusj: Tilgjengelig i mål (inne på Arena, badstu kan også benyttes)

Bagasjefrakt: Vi kan frakte en bærepose/liten bag per løper fra start til målområdet for de som har behov for det. Det kan være at disse bagene ankommer noe etter løperne i mål, da de vil bli fraktet når drikkestasjonen stenger etter at halvmaratonløperne har passert.

Transport til løp: Reis gjerne kollektivt – Skeiane togstasjon er ca 800m fra starten. Parkering ved Sanvedparken hvis du reiser med privatbil.

Transport etter løp: Fra Jærhagen kan man ta buss 59 til Klepp Stasjon. Denne bussen går 1x pr time (46 min over hel) og korresponderer med tog til Stavanger. Alternativt kan man ta buss nr 52 fra Kleppekrossen til Sandnes, og buss/tog i retning Stavanger derfra (avgang kl 13.29, 14.16 og 14.29). Vi kan også være behjelpelige med transport ned til Klepp stasjon etter løpet. Har du avtalt å bli hentet med privatbil så ta gjerne med deg noen ekstra løpere.

Sykkelløp

Dato: Lørdag 21.09.19

Startsted: Arena avd Hinna, Jåttåvågveien 7 (Stadionparken kjøpesenter)

Mål: Arena avd Klepp. Solavegen (Jærhagen kjøpesenter)

Lengde: 21 km

Påmelding: Man melder seg på og betaler på www.arena-treningssenter.no. Man kan også melde seg på ved oppmøte mellom kl 09.30 og 10.30 på løpsdagen.

Påmeldingsavgift: 250 kr (medlemmer ved Arena Treningssenter)/300 kr (ikke medlemmer) Betaling ved påmelding. Ved stor pågang på selve løpsdagen vil det bli sendt ut sms/epostfaktura i etterkant av løpet.

Registrering og start: registrering fra kl 09.30-10.30 i resepsjonen på Arena Hinna. Start kl 10.45

Tidtaking: på sykkelløpet vil det ikke vær tidtakning.

Løypebeskrivelse: Vi følger hovedsaklig turveier og sykkel/gangstier. Fra Jåttåvågen gjennom boligområder og på tursti langs sjøen til Lura. Fra Lura langs vei/på fortau til Sandnes sentrum og gjennom sentrum til Skeiane togstasjon. Derfra gjennom Bruelandsparken/Sanvedparken til Ganddal. Fra Ganddal følges sykkelsti forbi Øksnevad til Klepp. Både på Ganddal og Øsknevad skal vei krysses i undergang. Like før Kleppekrossen krysser man veien på fotgjengerovergang og sykler forbi legevakten og Sirkelen rehabiliteringssenter til Jærhagen kjøpesenter, hvor det er målgang. Underlaget vil være hovedsakelig asfalt og grus. Løypen merkes med røde og hvite bånd, skilt med grønne piler og piler sprayet på bakken. Ingen merker = fortsett rett fram.

Mat/drikke: det vil være drikkestasjoner med vann og sportsdrikk ca hver 5. km. (På Lura, i Sandvedparken, og ved gamle Skjævelandsbrua) Ved start og mål vil det i tillegg være frukt og kaffe tilgjengelig, og i mål har vi også kaker. Proteinbarer og andre sportsernæringsprodukter kan kjøpes i mål. Det er også matbutikker og kafeer på Jærhagen hvor man kan kjøpe seg mat. De som skal sykle bør ha med seg drikkeflaske med drikke, da det ikke er sikkert at alle drikkestasjonene er klare når man kommer forbi.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem