Bli med på Red Zone Challenge

Red Zone er Arenas treningskonsept for max ytelse og høy forbrenning. Konseptet er forskningsbasert og utviklet/kvalitetssikret av fysioterapeut Mari Mauland. Her får du trent alt på en gang: kondisjon, styrke, spenst, core. Treningen er enkel og effektiv og kan tilpasses alle nivåer. Har du ikke prøvd før så spør om å få en prøvetime. Les mer om Red Zone og HIIT-trening ved å klikke på lenkene.

Trener du Red Zone 2-3 ganger i uken garanterer vi deg at du vil få en stor formforbedring - du vil kjenne og se en forskjell på hvordan kroppen din fungerer allerede etter et par uker (for ikke å si økter).

For å hjelpe deg å holde motivasjonen oppe når det er mørketid og sesong for innekos gir vi deg følgende utfordring: Tren Red Zone 20 ganger mellom 1.10.20 og 31.12.20. Når du dette målet får du en knalltøff T-skjorte som premie. T-skjorten er egentlig en bonus, hovedpremien er den forbedringen du vil oppleve i formen og energinivået.

Arena VIP medlemmer har Red Zone inkludert i månedsprisen sin. Alle som tegner et Arena VIP medlemskap mens Red Zone Challenge pågår får også T-skjorten. (NB! Maks 1 T-skjorte gis ut til hver deltaker.)

For å være med på kampanjen må du ha et aktivt Red Zone medlemskap. Hver gang du registrerer at du har møtt opp til en Red Zone trening får du automatisk poeng i konkurransen. Du får sms-varsel når du er halvveis og når du kan hente t-skjorten din. Du kan også følge med på poengene dine her:


Rankingliste Red Zone Challenge

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem