Brev til medlemmer - Gjenåpning

Kjære medlem

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre medlemmer! Dere har vært lojale støttespillere og bidratt til å ta vare på senteret deres gjennom en periode utenom det vanlige, derfor kan vi alle se frem til åpning på mandag 15. juni.

Gratis «ute trening» har vært stor suksess i flere uker. Nå flytter vi inn igjen og da starter trekket av medlemsavgiften den 20. juni for alle.

Når Arena Treningssenter gjenåpner, er mye heldigvis akkurat slik det var før, men vi har benyttet anledningen til å pusse opp tilbudene våre og er klar med «sommerkort» for alle som er hjemme i Rogaland på ferie.

Det er også med stor glede at vi nå kan presentere et flott Les Mills «On Demand» medlemskap. Her kan du logge deg inn enten du er hos farmor, hjemme, eller på hytta, og trene med verdens fremste instruktører. On Demand bestiller du enkelt på nettsiden vår, eller du kan oppgradere til VIP.

Arena VIP lanseres nå for fullt med alt inkludert. Dette er et eksklusivt medlemskap fort deg som vil litt mer.

Ønsker du hjelp til å oppgradere medlemskapet eller bare vil høre litt mer hva det er; Ta kontakt med medlemsservice på 51800 900.

Vennlig hilsen

Arena Treningssenter ditt andre hjem

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem