Nye lokale retningslinjer for smittevern i Stavanger

Fram til og med 7. desember gjelder nye lokale retningslinjer for gruppetimer på treningssentere i Stavanger. Disse sier at det kan være maksimalt 10 deltakere per gruppe, inkludert instruktøren. På grunn av dette gjør vi nå flere endringer i timeplanen på Hinna. Tiltakene vi gjør er for å sikre at flest mulig får trene som normalt. Derfor gjør vi nå følgende:

- Begrenser antallet deltakere til 9 per time, samtidig som vi:

  • Setter opp parallelle timer i flere saler på de mest populære timetypene og tidspunktene. Det vil si at vi f eks har Body Balance både i storsalen, slyngesalen og barnerommet, med en instruktør i hver sal.
  • Deler opp lange timer i flere kortere timer. F eks deler vi opp Spinn 90 mandag kveld i to timer a 45 minutter slik at flere kan trene spinning denne kvelden.
  • Setter opp ekstra timer slik at medlemmene våre har flere timer de kan gå på
  • Gjør Red Zone tilgjengelig for alle medlemmene på Hinna, uten ekstra kostnader.
  • Gir medlemmene våre gratis tilgang til Les Mills On Demand, slik at du kan trene favorittimene dine hjemme hos deg selv. Les mer om Les Mills on Demand her.

Følg med på timeplanen, og husk å forhåndsbooke plass på timen du ønsker å være med på. Vi anbefaler også medlemmene våre å ta kontakt med en av våre personlige trenere for å få en innføring i kondisjon- og styrkeapparatene våre slik at du kan trene alternativt hvis du ikke får plass på en time.

Dette gjelder fra og med torsdag 12.11.20 til og med 7.12.20. Vi tar forbehold at nye endringer/tiltak kan iverksettes på kort varsel dersom det kommer endringer/presiseringer i lokale eller nasjonale retningslinjer for smittevern.

NB! Er det flere fra samme husstand som trener sammen teller disse som 1 deltaker. Det vil si at hvis for eksempel et ektepar vil gå på samme time trenger bare den ene å booke plass, men begge kan gå på timen. I disse tilfellene bør det bookes på de timene som går i den store salen, for å sikre at avstandsreglene overholdes.

For at disse tiltakene skal virke etter hensikten har vi innført en begrensning på antall timer som kan bookes pr dag, slik at hvert medlem kan booke maks 1 time per dag. Dette for å sikre at flest mulig medlemmer skal få trene.

Kom gjerne ferdig skiftet (men husk skobytte). Unngå å oppholde deg i ganger og korridorer før og etter timene. Ta gjerne med egen matte, og husk håndkle. Vi fortsetter også med allerede implementerte smitteverntiltak, det vil si desinfeksjon/vask av hender når du ankommer og forlater senteret, 1-2m avstand i garderober og under trening, og desinfeksjon av utstyret før og etter bruk.Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem