Nytt pulssystem i sykkelsalene

I løpet av november monteres MyWellness Group Cycle - et nytt system for pulsbasert trening i sykkelsalene hos Arena Treningssenteret. Systemet er laget av Technogym, en verdensledende produsent av treningsutstyr og digitale løsninger for treningsbransjen.

De fleste typer pulsbelter vil fungere i det nye systemet, så du vil antakeligvis kunne bruke ditt gamle pulsbelte fremdeles.Nederst i artikkelen finner du et bilde med oversikt over pulsbånd som er sikret og testet av Technogym. Pulsbelter med Bluetooth og ANT+ vil også fungere.

Har du et annet pulsbelte så ta det med, så skal vi forsøke å tildele det til deg i systemet. (De fleste Vismox belter har fungert ved testing.)

Slik gjør du:

1. Last ned MyWellness appen på din iPhone eller Android telefon. Logg deg inn ved å bruke Facebook, eller velg "opprett ny konto". Du kan også opprette en konto via nettsiden www.mywellness.com

2. Etter at du har opprettet din konto via appen, vil du få tilsendt en e-post på den e-post adressen du brukte for å lage din konto. Trykk på BEKREFT ACCOUNT og logg deg inn med din e-post adresse og passord.

3. Ta med din pulsmåler og telefon med på den første timen. Vi hjelper deg med å koble opp pulsmåleren til din bruker.


Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem