Thea Steen medalje #sjekkdeg

Thea Steen løpet 2020

Årets Thea Steen løp arrangeres 12.9.20. Thea Steen løpet er et 10 og 20 km langt mosjonsløp som arrangeres av Arena Treningssenter. Overskuddet fra løpet går til Thea Steens Minnefond - for at flere unge kvinner skal unngå livmorhalskreft og få gode framtidsmuligheter.

Meld deg på her: https://racetracker.no/events/2020/thea-steen-lopet/

Du kan løpe eller gå - det er også mulig å sykle den lengste distansen. Løp gjerne med barnevogn eller en firbeint venn - eller en med to bein (men husk 1 meters avstand).

Nytt i år er elektronisk tidtakning og spesialdesignet medalje. Vi synes medaljen er grunn nok i seg selv til å delta.

Løpet arrangeres i henhold til smittevernguide for løp utarbeidet av Norges Friidrettsforbund. Deltakerne vil antakeligvis ikke merke noen særlig forskjell i forhold til tidligere år da de fleste tiltakene først og fremst er for å unngå kø og redusere kontaktpunkter i start og målområdet. Dette gjør vi:

- Maks 200 deltakere, så meld deg på nå for å sikre deg plass.

- Det vil være mulig å hente startnummer i resepsjonen på Hinna uken før løpet

- Innlevering av bager og utdeling av startnummer på løpsdagen vil foregå utendørs. Deltakerne bes om å oppholde seg utenfor treningssenteret fram til starten, og kun gå inn på senteret for å benytte toalettene.

- Ved starten må deltakerne holde 1m avstand til hverandre. Spre dere ut i startområdet. De som skal sette ny personlig rekord bør stille seg langt framme.

- Det vil være håndsprit på drikkestasjonene, og deltakerne bes om å sprite hendene før de forsyner seg med drikke.

- Bager og medaljer vil være tilgjengelig i målområdet. Når man kommer i mål tar løperen medaljen sin og henter sin egen bag.

Mer praktisk informasjon om løype, starttidspunkter etc legges ut snart.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem