Smittevern

Det er tillatt med arrangement med opptil 200 deltakere. Vi har derfor satt dette som det maksimale antallet deltakere i årets løp. I starten og under løpet skal det være 1m avstand mellom deltakerne. Spre dere godt ut i starten. Hvis det er viktig for deg å løpe på en bestemt tid så pass på å stille deg langt framme. Det vil ikke være matservering i forbindelse med løpet. Det er lov til å benytte toaletter/garderobe og dusjer før/etter løpet, så lenge man holder 1m avstand. Opphold inne i resepsjonen hos Arena Treningssenter mens man venter på å starte er ikke lov- vent utendørs. Vi kommer også til å ha utlevering av startnummer og innlevering av bager utenfor inngangen til Arena. Vi oppfordrer de som har anledning til det til å hente startnummeret sitt før løpet. Disse tiltakene er for å hindre kødannelse og sammenstimling av folk innendørs.

Startnummer

Du kan hente startnummeret ditt allerede nå hos Arena Treningssenter, Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger. Vi oppfordrer så mange som mulig til å hente nummeret sitt på forhånd slik at vi unngår kø på løpsdagen. Oppgi nummeret ditt når du kommer for å hente - da går det fortere. Nummeret ditt finner du hos racetracker.no/events/2020/thea-steen-lopet. Klikk på "deltagere" og den distansen du skal være med på. Nummeret står ved siden av navnet ditt.

Rekker du ikke å hente nummeret ditt før selve løpsdagen? Ingen problem. Skal du delta på 20 km/sykkelløp kan du hente nummeret ditt hos Arena Treningssenter i Jåttåvågen fra kl 10.00 på løpsdagen. De som skal løpe 10 km møter opp i Sandvedparken hvor det er startnummerutdeling fra kl 11.00.

Startsted

20 km og sykkeltur: Starter utenfor Arena Treningssenter, Jåttåvågveien 7. blokk C.

10 km: Starter fra Sandvedparken, Kvellurveien 23, Sandnes. Starten er ved det lilla huset (kiosken) like ved parkeringsplassen.


Starttidspunkter

Sykkeltur: 10.45

20 km: 11.00. Felles oppvarming ledet av instruktør kl 10.46-10.55

10 km: 11.30. Felles oppvarming ledet av instruktør kl 11.15-11.25

Virtuelt løp

Informasjon om det virtuelle løpet finner du her: Virtuelt løp

Mål

Jærhagen Kjøpesenter, Solavegen 25, Klepp

Parkering/transport ved start

20 km/sykkeltur: Det er 2t gratis parkering i parkeringsanlegg i Stadionparken Kjøpesenter. Jåttåvågen togstasjon er like ved starten - husk 1m avstand på toget.

10 km: Det er gratis parkering ved Sandvedparken, Kvellurveien 23. Skeiane togstasjon er ca 800m fra starten.

Parkering/transport ved mål

Det går buss ca 1 gang i timen til Sandnes, fra Sandnes går det tog 2-4 ganger per time til Jåttåvågen/Stavanger. Det er ca 4 km fra mål ved Jærhagen til Klepp stasjon hvor det går tog til Sandnes/Stavanger og Nærbø/Egersund. Det går buss fra Klepp sentrum til Klepp Stasjon 1x per time.

Toaletter/dusj

Det er toaletter ved starten til 20 km og sykkelturen, inne på Arena Treningssenter.

Det er toaletter i Sandvedparken som driftes av Parkkafeen (det lilla bygget). I følge facebooksiden til kafeen er åpningstidene kl 11-16 på lørdager. Kjøp gjerne en bolle eller en kopp kaffe hvis du bruker toalettet.

Det er toaletter, dusj og badstue tilgjengelig inne på Arena Treningssenter i Jærhagen når du kommer i mål.

Drikkestasjoner

Det vil være drikkestasjoner med vann, sportsdrikk og 1. hjelpsskrin ca hver 5. km. Hvis du vet at du skal løpe i rolig tempo/gå kan du gjerne ta med en egen drikkeflaske under løpet for å unngå dehydrering.
1. Lura - hvor turstien kommer opp til Gamleveien (5,8 km)
2. Sandvedparken: ved kiosken i Sandvedparken (10,2 km)
3. Skjæveland: ved grønnsakboden, noen hundre meter før den gamle Skjævelandsbrua (15,6/5,4 km)

Det vil være obligatorisk å bruke håndsprit før man forsyner seg med drikke.

Løype

20 km: Følger hovedsaklig turveier langs Gandsfjorden til Lura, underlaget her er en blanding av grus og asfalt. Løypen er endret i forhold til tidligere, da man skal løpe mer nede ved sjøen i stedet for langs toglinjen. Følg med på merking! Gjennom Sandnes er underlaget asfalt. Her vil man måtte krysse veien noen ganger i fotgjengerfelt - vær obs på både biler og fotgjengere. Vær oppmerksom på at du like før sentrum skal ta til venstre og løpe ned mot det nye rådhuset (rødt bygg). Ved Skeiane togstasjon løper man inn i Bruelandsparken/Sandvedparken.

Første halvdel av 20 km: Jåttåvågen- Sandnes

Link til Løype: https://www.suunto.com/nb-no/m...

Siste halvdel av 20 km/løype 10 km

Link til løype: https://www.suunto.com/nb-no/m...

10 og 20 km: Man følger grussti gjennom Sandvedparken til Gandal. Her løper man opp Lundegeilen, forbi Europris, og svinger så opp til høyre til riksveien. Herfra følger man sykkelsti til Klepp - underlaget herfra er asfalt. Det er to punkter hvor man må være obs: Ved idrettsplassen på Ganddal skal du krysse veien i undergang. Denne kan være litt vanskelig å se, selv om vi prøver å merke godt her. Hvis sykkelstien du løper på plutselig slutter skal du ikke løpe ut i veien - løp tilbake og finn undergangen. Vær også obs på at du ca 400m etter drikkestasjon på Skjæveland skal ta til venstre og løpe over den gamle Skjævelandsbrua. (Vi presiserer dette da enkelte løpere tidligere år har fortsatt rett fram til Voll.) 1 km etter drikkestasjonen etter krysser du under veien i undergang ved Øksnevad Vgs og følger sykkelstien videre. Du skal holde deg på sykkelstien langs venstre side av veien helt til du kommer til Klepp. På Klepp er det også en endring i forhold til tidligere år: fortsett å følge veien forbi legevakten og e-verket. Man skal løpe rundt Rådhuset. Målet vil være like ved skateparken like før Håland Kjøtt.

Løypen er relativt flat, men når det er 2,5 km til mål kommer det en ganske lang, slak bakke. Total stigning er 57 m i første halvdel og 76 m i siste halvdel/10 km.

Total distanse er 20,9/10,7 km.

Løypen vil merkes med gule piler på bakken og røde/hvite merkebånd. Vi merker løypen dagen før løpet, og det kan derfor være at enkelte bånd er fjernet/har falt ned, eller at piler har blitt visket ut.


Bager

Det vil være anledning til å få fraktet en liten bag med dusjsaker/skiftetøy fra Jåttåvågen til mål. Vi ber dere om å ikke legge fulle drikkeflasker i bagen. Det vil være drikke tilgjengelig når du kommer i mål.

Tidtakning og resultater

Det er elektronisk tidtakning levert av Racetracker. På startnummeret ditt er det en brikke som registreres når du krysser målstreken. Det er viktig at du ikke bretter startnummeret ditt slik at disse brikkene brettes. Det vil kun være bruttotider - det vil si at resultatet ditt vil være tiden fra starttidspunktet til brikken din registreres i mål. Står du langt bak i startfeltet vil det derfor være at den tiden som klokken din viser vil være noen sekunder bedre enn den offisielle tiden. Hvis disse sekundene er viktige for deg så still deg langt framme. Resultatene vil være tilgjengelige på Racetracker.no etter løpet.

Premiering

Topp 3 dame og herre på 10 og 20 km premieres. Det trekkes også ut 10 vinnere på startnummer som får gavekort på hver sin genser fra Trendtrykk. Disse genserne er spesialdesignet til Thea Steen løpet. Alle som fullfører får medalje.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem