Siden mange nå ønsker å unngå steder med mange mennesker, har vi kontaktet Les Mills og fått til en god avtale for de som ønsker å utvide sine treningsmuligheter både hjemme og på sentret vårt.

Hjemmetrening

LES MILLS ON DEMAND gir deg hundrevis av treningstimer og -program rett hjem! Tren Les Mills programmene du elsker og kjenner der det passer deg - når det passer deg.

Medlemsprisen vi kan tilby våre medlemmer er 9,95 euro/mnd (normal pris er 14,95 euro/mnd)! Med dette vil du ha tilgang til 1000+ Les Mills On Demand treningsøkter når som helst - hvor som helst. Har du VIP medlemskap er Les Mills On Demand inkludert i medlemskapet ditt.

De første 60 dagene fra 10.11.20 kan du prøve dette systemet gratis

Du kan selvfølgelig avslutte Les Mills On Demand-medlemskapet når som helst - det er ingen bindingstid.

Du kan lage ditt Les Mills On Demand-abonnement på lenken nedenfor:

http://link.lesmillsondemand.c...


Virtuelle sykkeltimer på Arena

Vi kommer også til å bruke Les Mills On Demand systemet for å tilby virtuelle sykkeltimer på Arena, det vil si timer uten instruktør. Man ser instruktøren og løypen på en skjerm i salen.

Dette gir oss muligheten til å tilby enda flere timer enn vi gjør i dag, og dermed gi deg et enda bedre tilbud uten noen ekstra kostnader for deg.

Ved å ha flere timer spredt utover dagen unngår vi også at alle kommer samtidig om kvelden for å trene, og det blir lettere å holde nødvendig avstand både i treningslokalene og garderobene. Det vil være ansatte tilstede som gir informasjon og sikrer at smittevern og HMS blir ivaretatt før de virtuelle timene.

De virtuelle sykkeltimene starter i desember - følg med på timeplanen for tidspunkter og timetyper.


Kontakt oss om du har spørsmål – vi ser fram til å seg deg på sentret!

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem