Kjære medlem!

For å bremse den økende smittetrenden har myndighetene innført nye nasjonale tiltak i perioden 15. desember til 14. januar. Dette innebærer at treningssentre kan holde åpent for individuell trening, mens alle gruppeaktiviteter utgår fra og med onsdag 15.12.

Man trenger ikke å booke treningstid for individuell trening på forhånd, men alle må registrere seg ved ankomst til senteret. Husk medlemskortet/armbåndet ditt.

Garderober, og dusj, kan brukes, men vi oppfordrer til å skifte og dusje hjemme hvis mulig for å hindre trengsel i garderobene. Husk å ta med skobytte.

Husk til enhver tid å holde 1 meter avstand til andre personer. Bruk munnbind i garderoben hvis 1 meter avstand ikke kan holdes. Ved trening på høy intensitet skal man holde 2 meter avstand til andre medlemmer. Husk også å vaske/desinfisere hendene før du trener, og å vaske utstyret etter bruk.

Trening

Dette er en fin anledning til å friske opp treningsvanene sine. Hvis du ikke trener i apparatsalen til vanlig sender vi deg gjerne er et enkelt treningsprogram for trening med apparater. Send e-post til mari@arena-treningssenter.no så får du en pdf med et treningsprogam, eller klikk her for å åpne pdf-en. Vi hjelper deg med øvelsene om du trenger det - ta kontakt med oss for å sette opp en Start time med en PT.

Du kan fremdeles trene dine favoritt Les Mills timer (BodyPump, BodyAttack, BodyBalance, Sh'bam, Core, BodyCombat, RPM mm) hjemme hos deg selv via Les Mills+ abonnement. Prøv gratis i 30 dager, deretter får du som Arenamedlem en rabattert pris. Hvis du ikke har et slikt abonnement allerede så kan du skaffe det her: Les Mills +

Les alle nye nasjonale tiltak her;
https://www.regjeringen.no/no/...


Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.


Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem