Flere virtuelle timer starter nå i sommer

Fra og med juli starter vi med enda flere virtuelle timer fra Les Mills, verdens ledende leverandør av gruppetrening.

Vi har allerede tilbudt virtuelle timer en stund i sykkelsalene våre - nå tilbyr vi også slike timer i gruppesalene.

At timen er virtuell betyr at mens man trener i gruppesalen på Arena ser man instruktøren på en videoskjerm i stedet for at det er en instruktør live i rommet. Man blir guidet gjennom en treningsøkt ledet av noen av verdens dyktigste instruktører, med motiverende musikk og videoer med kinokvalitet. På noen av øktene vil det også være instruktører fra Arena til stede som trener sammen med deg og kan hjelpe deg hvis du lurer på noe.

Virtuelle timer betyr at vi kan tilby deg enda flere timer på enda flere tidspunkter - du får mer å velge i og kan trene akkurat når det passer deg. Vi kan ha mange timer selv når det er lavsesong, og ved sykdom eller ferieavvikling kan vi sette inn en virtuell time i stedet for å avlyse eller endre timeplanen.

Blant de timene som du nå kan trene virtuelt finner du:

Grit Cardio: En 30 minutters HIIT økt som gir bedre kondis, hurtighet og maksimal forbrenning.

Grit Strength: En intensiv 30 min HIIT økt hvor man bruker vektskive, stang og kroppsvekt for å øke styrke og muskelmasse.

Bodycombat: En time inspirert av kampsport hvor du slår og sparker deg i form. Reduserer stress og får deg til å føle deg som en vinner.

Sh'bam: En 45 minutters dansetime for alle. Du trenger ikke å være en danser for å være med - du trenger bare litt attitude. Advarsel: denne timen kan være sterkt vanedannende!

I tillegg har vi de "gode, gamle" timene som Bodypump, Bodyattack og Bodybalance som virtuelle timer, slik at vi kan ha enda flere av disse favorittene på timeplanen.

De virtuelle timene er de som er gule (gruppesal) og rosa (sykkelsal) på timeplanen.

NB! Husk at vi også har Les Mills On Demand - hjemmetrening med Les Mills. Med et On Demand abonnement kan du trene Les Mills timer overalt - på hytta, hjemme, eller på hotellrommet.Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem