Siden mange nå ønsker å unngå steder med mange mennesker, har vi kontaktet Les Mills og fått til en god avtale for de som ønsker å utvide sine treningsmuligheter både hjemme og på sentret vårt.

Hjemmetrening

LES MILLS ON DEMAND gir deg hundrevis av treningstimer og -program rett hjem! Tren Les Mills programmene du elsker og kjenner der det passer deg - når det passer deg.

Medlemsprisen vi kan tilby våre medlemmer er 9,95 euro/mnd (normal pris er 14,95 euro/mnd)! De første 60 dagene får du dessuten gratis! Med dette vil du ha tilgang til 1000+ Les Mills On Demand treningsøkter når som helst - hvor som helst. Har du VIP medlemskap er Les Mills On Demand inkludert i medlemskapet ditt.

Du kan selvfølgelig avslutte Les Mills On Demand-medlemskapet når som helst - det er ingen bindingstid.

Du kan lage ditt Les Mills On Demand-abonnement på lenken nedenfor:

http://link.lesmillsondemand.c...


Virtuelle sykkeltimer på Arena

Vi bruker også Les Mills On Demand systemet for å tilby virtuelle sykkeltimer på Arena, det vil si timer uten instruktør. Man ser instruktøren og løypen på en skjerm i salen.

Dette gir oss muligheten til å tilby enda flere timer enn vi gjør i dag, og dermed gi deg et enda bedre tilbud uten noen ekstra kostnader for deg.

Ved å ha flere timer spredt utover dagen unngår vi også at alle kommer samtidig om kvelden for å trene, og det blir lettere å holde nødvendig avstand både i treningslokalene og garderobene. Det vil være ansatte tilstede som gir informasjon og sikrer at smittevern og HMS blir ivaretatt før de virtuelle timene.

Andre virtuelle timer

Avdelingen vår på Hinna måtte stenge i uke 1 pga lokale smitterverntiltak i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Mens vi ventet på å få åpne igjen livestreamet vi flere av våre egenproduserte timer på vår facebookside, og Les Mills timer med våre instruktører i facebookgruppa Hjemmetrening med Arena! Videoene fra disse timene ble liggende på facebook etter at de er sendt, så du kan se disse videoene og trene akkurat når det passer deg. Du finner blant annet seniortrening, HIIT, 6 pack, Pilates, Body Balance og Body Attack. Enkle effektive økter som du kan gjøre med med minimalt med utstyr.


Kontakt oss om du har spørsmål – vi ser fram til å seg deg på sentret!

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem