Gruppetimene starter opp igjen 15.01.22

Endelig kommer gruppetimene tilbake! Fra fredag 14.01.22 gjelder nye nasjonale tiltak som åpner opp for at vi igjen kan ha gruppetrening, men med maks 20 deltakere på hver time. Vi starter derfor opp igjen med gruppetimer fra lørdag 15.01.22.

Ny timeplan ligger nå ute.

Vi gleder oss kjempemasse til å trene sammen med dere igjen. Å trene sammen med andre er sosialt, gjør at du pusher deg selv hardere, og gir en enda større mental helsegevinst enn å trene alene.

Husk å booke plass på forhånd siden det er færre plasser en vanlig på timene. Du må også bekrefte bookingen din på skjerm ved resepsjonen når du ankommer senteret for å være sikret plass. Hvis du har bestilt plass på en time men ikke kan komme allikevel er det fint hvis du avbestiller, slik at et annet medlem kan overta plassen din. Bestilling/avbestilling gjøres på nettsiden eller i Arenas app (søk på Arena Treningssenter i App Store/Google Play).

På timer med høy intensitet skal man holde 2 meter avstand, det er derfor noen timer som har noe lavere antall enn det som maks er tillatt av smittevernhensyn.

Det er merker på gulvet i gruppesalene som viser hvor man skal stå for å ha korrekt avstand. I spinningsalene er det noen sykler som ikke skal brukes - disse har blå hette på setet.

De virtuelle timene settes på planen igjen i løpet av uke 3

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem