Nytt tredemøllestudio på Hinna

Det nye tredemøllestudioet på Hinna er nå i drift med 18 flunkende nye Excite Live Run tredemøller fra Technogym. Disse møllene har større løpeflate og er mer stillegående enn tradisjonelle møller. Forbedret støtdemping og stabilitet gjør at du får en behagelig treningsopplevelse uansett hastighet eller løpestil.

Du kan bruk ferdige løyper eller programmer, eller lage ditt eget opplegg med quick start funksjonen. Hurtigknapper fra 4-20 km/t og 0-15 % stigning gjør at du raskt kan endre hastighet eller stigning med kun et tastetrykk. Maks hastighet er 22 km/t.

Excite Live Run møllene har stort display hvor du har full oversikt over alt du ønsker å vite; tid, distanse, hastighet, min per km, og stigning. Bruker du et av de ferdige programmene kan du også se video av øvelsene du skal gjøre.

Det nye tredemøllestudioet finner du til høyre for resepsjonen, hvor Red Zone salen pleide å være. Her var det spinningsal i gamle dager, det er derfor topp ventilasjon og perfekt temperatur hvis du ønsker å pushe deg selv på trening.

Nå som det er kaldt og glatt ute passer det perfekt å komme til Arena og teste de nye tredemøllene. Så snart det er lov å ha gruppetrening igjen setter vi også i gang igjen med de populære løpetimene våre, så følg med følg med!


Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem