Nyheter

20.01.2023

Våre medlemskap

Medlemskap på Arena, med eller uten bindingstid, frysemulighet, og + (pluss) medlemskap

Medlemskap på Arena, med eller uten bindingstid, frysemulighet, og +  (pluss) medlemskap
 

Våre medlemskap

I Arena er det meste inkludert i et medlemskap, selv om man ikke betaler ekstra for det. 
Det er fordi at Arena er opptatt av å være Gruppetime senteret over alle senter,  og at alle våre medlemmer skal ha muligheten til å utvikle seg i treningen sin. 

 
+ Medlemskap

Noen medlemmer ønsker eller har behov for å fryse medlemskapet i en periode, mens andre ønsker tilgang til Red Zone og/eller badstu. Med et +(pluss)  medlemskap er alle dører åpne.

 
Her er noen av fordelene:

  • Ta med en venn på hver trening om du vil (en venn kan være med deg opptil 3 ganger) Dette betyr at du kan invitere venner til å trene sammen med deg uten å spørre, bare registrer de i resepsjonen når dere kommer.
  • Red Zone koster kr 100.- pr. mnd. som tillegg. Har du pluss medlemskap betaler du ikke noe ekstra for Red Zone
  • Bruk av badstu er kun tilgjengelig for våre +(pluss)  medlemmer.
  • Barnepass/Arena Kids koster kr 149.- pr. mnd. Har du pluss medlemskap betaler du ikke noe ekstra for å ha barn i barnepassen vår.
Oppsummert: Har du behov for å fryse eller ønsker å trene Red Zone, bruke badstu eller ha barn i barnepassen, er +(pluss)  medlemskapet vårt det mest lønnsomme for deg.
 

Binding

Arena Treningssenter har også medlemskap helt uten binding.  Dersom du ønsker rimeligere medlemskap har vi også et alternativ med binding til lavere pris. Endrer du mening underveis, kan du oppgradere eller nedgradere.

 
Nødvendig prisstigning i 2023.

Vi opplever en merkelig tid i hele verden. Prisene øker kraftig på reiser, transport, mat, strøm, drivstoff og annet. Alt blir dyrere og gjør det svært vanskelig for familier og også bedrifter i næringslivet.
Arena har også fått mange økte kostnader fra våre leverandører, ikke minst på strøm og ser oss derfor nødt til å øke priser på medlemskapene våre noe.  Økningen er beskjeden og de fleste ikke vil merke noe til den. Lurer du på noe, så ta gjerne kontakt med oss på post@arena-treningssenter.no
 

Om prisgaranti - fastpris

Når man melder seg inn i Arena, får man automatisk prisgaranti som tilsvarer bindingsperioden. Eksempelvis har en 12 mnd.avtale, 12 mnd. prisgaranti. Det betyr at prisen din er fast selv om vi endrer prisene. Din avtale endres når garantien utløper.
 

Nye priser:

Se nettsidene våre for full oversikt.  Merk at prisene er basispriser og at du ved å klikke deg inn og foreta valg om +(pluss)  medlemskap, uten binding etc, vil gi deg rett oversikt.

Les mer om Arena medlemskap her
https://arena-treningssenter.no/medlemskap
 
 
 
 
Digital%20Screens-STRENGTH%20DEVELOPMENT%20IMAGE%2028
28.01.2023

Nyhet hos oss og første gang i Norge

STRENGTH DEVELOPMENT FRA LES MILLS
Gruppetrening
06.06.2022

Hvorfor gjør gruppetrening det lettere å komme seg på trening?

«Jeg forstod ikke før jeg var igang igjen etter pandemien hvor mye jeg hadde savnet kontakten med de andre på gruppetreningstimene på Arena. Andre...
Screenshot%202021-12-21%20at%2019_23_26
10.01.2022

Arena fornyer seg

Vi har blant annet fått ny logo, ny nettside, skiftet farge på veggene og ny belysning for et mer oppdatert og litt røffere uttrykk.
153110837_10159016883970270_1722445642257769118_n
10.01.2022

Så mye bør du trene hver dag

WHO har oppdatert retningslinjene sine for fysisk aktivitet for barn, voksne, eldre og gravide.