Nyheter

20.01.2023

Våre medlemskap

Medlemskap på Arena, med eller uten bindingstid, frysemulighet, og + (pluss) medlemskap

Medlemskap på Arena, med eller uten bindingstid, frysemulighet, og +  (pluss) medlemskap
 

Våre medlemskap

I Arena er det meste inkludert i et medlemskap, selv om man ikke betaler ekstra for det. 
Det er fordi at Arena er opptatt av å være Gruppetime senteret over alle senter,  og at alle våre medlemmer skal ha muligheten til å utvikle seg i treningen sin. 

 
+ Medlemskap

Noen medlemmer ønsker eller har behov for å fryse medlemskapet i en periode, mens andre ønsker tilgang til Red Zone og/eller badstu. Med et +(pluss)  medlemskap er alle dører åpne.

 
Her er noen av fordelene:

  • Ta med en venn på hver trening om du vil (en venn kan være med deg opptil 3 ganger) Dette betyr at du kan invitere venner til å trene sammen med deg uten å spørre, bare registrer de i resepsjonen når dere kommer.
  • Red Zone koster kr 100.- pr. mnd. som tillegg. Har du pluss medlemskap betaler du ikke noe ekstra for Red Zone
  • Bruk av badstu er kun tilgjengelig for våre +(pluss)  medlemmer.
  • Barnepass/Arena Kids koster kr 149.- pr. mnd. Har du pluss medlemskap betaler du ikke noe ekstra for å ha barn i barnepassen vår.
Oppsummert: Har du behov for å fryse eller ønsker å trene Red Zone, bruke badstu eller ha barn i barnepassen, er +(pluss)  medlemskapet vårt det mest lønnsomme for deg.
 

Binding

Arena Treningssenter har også medlemskap helt uten binding.  Dersom du ønsker rimeligere medlemskap har vi også et alternativ med binding til lavere pris. Endrer du mening underveis, kan du oppgradere eller nedgradere.

 
Nødvendig prisstigning i 2023.

Vi opplever en merkelig tid i hele verden. Prisene øker kraftig på reiser, transport, mat, strøm, drivstoff og annet. Alt blir dyrere og gjør det svært vanskelig for familier og også bedrifter i næringslivet.
Arena har også fått mange økte kostnader fra våre leverandører, ikke minst på strøm og ser oss derfor nødt til å øke priser på medlemskapene våre noe.  Økningen er beskjeden og de fleste ikke vil merke noe til den. Lurer du på noe, så ta gjerne kontakt med oss på post@arena-treningssenter.no
 

Om prisgaranti - fastpris

Når man melder seg inn i Arena, får man automatisk prisgaranti som tilsvarer bindingsperioden. Eksempelvis har en 12 mnd.avtale, 12 mnd. prisgaranti. Det betyr at prisen din er fast selv om vi endrer prisene. Din avtale endres når garantien utløper.
 

Nye priser:

Se nettsidene våre for full oversikt.  Merk at prisene er basispriser og at du ved å klikke deg inn og foreta valg om +(pluss)  medlemskap, uten binding etc, vil gi deg rett oversikt.

Les mer om Arena medlemskap her
https://arena-treningssenter.no/medlemskap
 
 
 
 
Digital%20Screens-NEW%20PROGRAM%20RELEASE%20LES%20MILLS%20BODYBALANCE%2001
30.05.2023

Nye LesMills programmer denne uken

Bli med på timer med nye øvelser og ny musikk.
340188520_250931837341755_2823054072246016131_n
30.04.2023

Tusen takk!

Takk for alle som var med oss, vi gleder oss til neste løp i September 2023
Lagbilde2
26.03.2023

Disse utfordrer deg!

Tar du utfordringen?
Nettside%20covers
27.02.2023

Vinterferien på Arena!

Ønsker du prøve oss i vinterferien, eller er "hjemme" på ferie?