Massasje

Arena Treningssenter tilbyr behandling med massasjeterapeut på Hinna.

Massasje har positive virkninger på både kroppen og sinnet vårt.

Massasje gjør musklene smidigere, mer elastiske, og løser muskelspenninger. Dermed øker musklenes funksjonalitet og leddenes bevegelsesomfang. I tillegg øker næringsopptaket i hele kroppen. Massasje har derfor en god effekt på mange forskjellige typer skader og plager. Regelmessig massasje anbefales både som forebygging og behandling av skader.

Massasje øker også blodsirkulasjonen som tilfører vevet næring, oksygen og hormoner. I tillegg øker lymfesirkulasjonen som bidrar til å rense kroppen for avfallsstoffer.

Massasje har en god effekt på det den delen av nervesystemet som blant annet styrer blodårer, tarm, og indre organer. Massasje har også en beroligende effekt, og minsker stress og aggresjon.

Mange sliter med rygg og nakke problemer, hodeverk, muskelspenninger, triggerpunkter, isjias besvær, og lår/legg problemer. Ofte er disse plagene relatert til hard trening, overbelastning, akutte skader, ensidige bevegelser, eller stress. Massasje har som regel god virkning på disse problemene.

Massasjen blir tilpasset etter ønske og behov. Dette blir gjennomgått i starten av timen. Det er også mulig å få behandling med nåler (dry needling) for de som ønsker det.

Kontakt resepsjonen for bestilling av time, tlf 51 800 900.

45 minutter – 650 kroner

25 minutter – 450 kroner

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem