Arena søker resepsjons- og servicemedarbeidere på Klepp

Vi søker deltid resepsjons- og servicemedarbeidere for snarlig tiltredelse på vårt senter på Klepp.

Resepsjonen er en viktig funksjon for Arena Treningssenter. Det er her man møter medlemmene både første gang og på hver trening. Vi jobber målrettet for å bidra til Arenas inkluderende kultur og sørge for at medlemmene blir ivaretatt på beste måte.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

Ansvarlig for å ta imot medlemmer og nye som vil melde seg inn. Salg av medlemskap, salg av produkter i shopen, informere om våre gruppetimetilbud, virtuelle tilbud, personlig trening og andre oppgaver som naturlig hører med i resepsjonen.

Du har ansvaret for service og det betyr også at du må passe på at medlemmene har det de trenger av papir, håndsprit og såpe og at smittevernrutiner følges.

Arbeidstider:

Ettermiddag/kveld (ca 16-22) og helger. Søkere må kunne jobbe 1 kveld pr uke og 1 helg pr måned.

Ønskede kvalifikasjoner

Søkere må være over 18 år og gode IT-kunnskaper. Har du erfaring fra salg og kunderservice er det en fordel. Stillingen egner seg godt for studenter som ønsker en deltidsjobb ved siden av studiene.

Personlige egenskaper

Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og er positiv og selvgående. Du er løsningsorientert, strukturert og målrettet. Du må like trening og trives i et aktivt miljø.

Tiltredelse

Så snart som mulig.

Søknad

For å søke på stillingen kontakt Geir Ullenes på tlf 900 35 622


Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem