Er du gravid eller har du nylig fått barn?

Både gravide og nye mødre kan og bør trene styrke. Det er viktig å holde seg i form i både svangerskapet og etter fødselen. Vi opplever stor etterspørsel etter gruppetimer tilpasset gravide og for nybakte mødre. Derfor setter vi nå opp egne gruppetimer for disse gruppene på Arena treningssenter.

TRENING FOR GRAVIDE er en gruppetime 45 minutters der vi fokuserer på rygg og bekkenbunn. Vi går igjennom de vanligste utfordringene som kan oppstå i graviditeten og jobber med å forberede deg på det som eventuelt måtte komme. Tempo og belastning varieres fra person til person. Disse timene kan også være en fin sosial arena for deg som er gravid.

MOR OG BARN er en gruppetime der du har med deg barnet ditt, så her trenger du ikke barnevakt for å komme. Denne timen er tilpasset kvinners behov etter fødsel. Det er viktig å starte treningen rolig med riktig intensitet, og fortsette med bekkenbunn- og kjerneøvelser. Vi tar hensyn til om barnet sover eller trenger mat. På denne gruppetimen legger vi opp til å ha en koselig og trygg atmosfære for både mor og barn.

Disse timene har pause i sommer, men vil være på planen igjen når ny sesong begynner i august.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Bli medlem