Øvrige spørsmål

 • Hva er forskjellen på bindingstid og oppsigelsestid?

  Bindingstid

  Bindingstid betyr at du må betale minimum 12 månedlige medlemsavgifter før medlemskapet kan avsluttes. Bindingstiden utløper av seg selv når medlemskapet har vært aktivt i 12 måneder. NB: Om du fryser ditt medlemskap i bindingstiden, vil bindingstiden forlenges med like mange dager som medlemskapet er fryst.

  Oppsigelsestid

  Oppsigelsestid betyr at medlemskapet vil vare ut påfølgende måned etter at oppsigelsen er gitt til oss. Sier du opp for eksempel i januar, vil medlemskapet løpe ut februar, med mindre du har bindingstid som overstiger oppsigelsestiden.

 • Kan jeg benytte angrerett på medlemskapet?

  Du har 14 dager angrerett på medlemskap. For å benytte angreretten må du kontakte oss på kundeservice@arena-treningssenter.no. Dersom du benytter medlemskapet etter du har sendt henvendelsen til oss, vil ikke angreretten gjelde.

 • Kan jeg bryte bindingstiden på mitt medlemskap?

  Dersom du skal studere i en annen by, skal i førstegangstjeneste, eller andre omstendigheter som gjør at du ikke kan benytte medlemskapet ditt, kan bindingen løses opp. Kontakt oss om du ønsker å søke om dette på kundeservice@arena-treningssenter.no.

 • Kan jeg overføre medlemskapet?

  Arena har overførbart medlemskap. Det betyr at du kan overta bindingstiden til en venn, et familiemedlem eller en kollega. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon på kundeservice@arena-treningssenter.no.