Fysioterapi

Trenger du behandling hos fysioterapeut? Våre fysioterapeuter har spesialkompetanse innen muskel- og skjelettlidelser og kan hjelpe deg med behandling og tilrettelagt trening.

Flere av våre personlige trenere har fysioterapiutdanning. Gjennom fysisk aktivitet, trening manuelle teknikker og tilpassede behandlingsplaner arbeider de med å lindre smerte, forbedre bevegelse og gjenopprette funksjon for pasienter som har slike utfordringer. Fysioterapeuter spiller en viktig rolle med å hjelpe enkeltpersoner med å gjenopprette mobilitet og livskvalitet.

Individuell treningsplan

Når du kommer til oss, tar vi en grundig undersøkelse for å få et overblikk over dine utfordringer. Så utarbeider vi en individuell treningsplan som er tilrettelagt dine behov. Etter at den første behandlingen er gjennomført, kan en av våre personlige trenere sørge for tilrettelagt trening i tett samarbeid med fysioterapeuten. Våre fysioterapeuter vurderer det som en viktig fordel at du kan fortsette å trene på de samme apparatene videre.

Sammen skal vi jobbe for at du når dine mål!

Våre fysioterapeuter

Arena Kids er et tilbud for medlemmer som trenger barnepass mens de trener.
Arena Helse tilbyr kartlegging, behandling og rehabilitering i samarbeid med flere klinikker og terapeuter innen fysioterapi, massasje og kiropraktikk.
Ved hjelp av analyseapparatet Inbody 770 kan du måle fettprosent, muskelmasse og forbrenning.