Arena Helse

Arena Helse tilbyr kartlegging, behandling og rehabilitering i samarbeid med flere klinikker og terapeuter innen fysioterapi, massasje og kiropraktikk.

Visste du at kun 30 minutter aktivitet om dagen kan forebygge en rekke helseplager? For å kartlegge behovet ditt tilbyr vi en gratis konsultasjon med våre personlige trenere. Ofte vil man kunne løse problemet med riktige øvelser og tilpasning underveis.

Samarbeid med Klinikk for Alle 

Ved symptomer eller skader som krever konsultasjon eller behandling hos spesialist, koordinerer vi behandlingen med Klinikk For Alle (Forus). Etter behandling samkjører personlig trener med spesialist for å starte rehabilitering hos Arena. Vi tilbyr også trening og spesialisttjenester for ansatte på arbeidsplassen. Instruktøren kan lage et treningsopplegg hos bedriften i arbeidstiden, og spesialisten møter opp senere for enkeltbehandlinger.

Medlemmer med bedriftsmedlemskap kan også benytte seg av Arena Helse.

Arena Kids er et tilbud for medlemmer som trenger barnepass mens de trener.
Ved hjelp av analyseapparatet Inbody 770 kan du måle fettprosent, muskelmasse og forbrenning.
Trenger du behandling hos fysioterapeut? Våre fysioterapeuter har spesialkompetanse innen muskel- og skjelettlidelser og kan hjelpe deg med behandling og tilrettelagt trening.