Personlig trener

En personlig trener hjelper deg å nå dine treningsmål på en trygg og effektiv måte, gjennom timer på Arena eller online.

En personlig trener kvalitetssikrer treningen din og hjelper deg å trene sikkert og korrekt. Når du trener med en personlig trener får du mer motivasjon, variasjon, progresjon og riktig intensitet mot målet du har satt deg. Dette gir raskere, bedre og mer varige resultater, og skaper gode rutiner for deg i hverdagen.

Len deg på kompetansen vår

Vi har flere personlige trenere i teamet vårt som har utdanning innen fysioterapi og/eller idrettsfag. Du kan derfor være trygg på kompetansen vår og at vi tar godt vare på deg – uansett hvilke mål du har for treningen.

Hvem kan trene med PT?

Alle bør starte treningen med en personlig trener. I alle idretter trenger man en trener, og det gjør man også på treningssenteret. En personlig trener kan gi deg både kickstarten du trenger for å komme i gang med trening, samt motivasjon til å stå på videre.

Våre personlige trenere skreddersyr et treningsprogram til deg, som gjør at treningen blir både gøy og effektiv. Vedkommende tar også hensyn til eventuelle utfordringer og tilpasser programmet dine mål. På den måten får du innarbeidet gode treningsrutiner på lang sikt.

Gratis introduksjonstime

Som medlem av Arena får du introduksjonstime med personlig trener inkludert i prisen. I denne timen kan du gå gjennom hvilke ønsker og mål du har, og få råd fra en personlig trener. En personlig trener vil da også kunne kartlegge ditt behov og komme med et anbefalt treningsprogram.

Priser på timer med personlig trener

1x 10x 20x
25 min 650 600 500
55 min 900 800 750

Vi har også flere ansatte som er under PT-utdanning og som har mulighet til å gi lavere priser. Ta kontakt dersom dette er aktuelt for deg.

Våre personlige trenere