PT Duo og Gruppe

En sosial og moderne tilnærming til trening, hvor du og en venn eller vennegjeng trener sammen med personlig trener.

Lyst til å løfte treningsopplevelsen din til nye høyder? Prøv PT Duo og PT Gruppe! En sosial og moderne tilnærming til trening hvor du og en partner, enten det er din bedre halvdel, barna dine, kollegaer eller venner, møter en personlig trener for en opplevelse som er både motiverende og sosial.

Med PT Duo og PT Gruppe får du ikke bare en ekstra dytt mot målene dine, men også en fantastisk mulighet til å styrke båndene dine med de rundt deg mens dere utforsker styrken i samholdet.

  • Denne dynamiske tilnærmingen gir deg ikke bare økt motivasjon til å nå dine treningsmål, men den fyller også hver treningsøkt med en vilje til å pushe deg selv hardere enn noen gang tidligere.
  • I en travel hverdag er det lett å skyve treningen til side, men med PT Duo og PT Gruppe har du en fast avtale som gir deg energi og glede midt i hverdagsstresset.
  • Ikke bare vil du oppleve fysiske gevinster, men den mestringsfølelsen du får fra å nå nye høyder sammen med noen du bryr deg om, vil inspirere deg til å erobre hverdagens utfordringer med selvsikkerhet og styrke.

La oss løfte hverandre og nå nye høyder sammen – bli med oss ​​i dag og opplev trening på en helt ny måte!

Velkommen til Arena-familien!

Bli medlem

Arena Treningssenter vektlegger personlige møter mellom mennesker og har derfor bemannet resepsjon og gratis frokost i ukedagene. Vi har hatt trofaste medlemmer i over 26 år, og det er vi stolte av!