Hvorfor velge Arena?

På Arena Treningssenter har vi fokus på trening, trivsel og tilhørighet. Nettopp derfor har vi hatt trofaste medlemmer i over 26 år.

Arena er ikke som alle andre treningssentre. Andre kutter resepsjonen. Vi elsker resepsjonen og lar den være en naturlig samlingsplass for medlemmene våre.


Lokaler

Vi har moderne lokaler med flotte garderober, soneinndeling, badstue, is-dusj, massasje og bemannet barnepass med lekerom.


Gratis frokost og kaffe

Møt dagen med en god frokost etterfulgt av en oppkvikkende treningsøkt. Hos oss får du gratis frokost alle hverdager mellom kl. 07-08.


Et fellesskap

Hos Arena får du et fellesskap på kjøpet. Vi har medlemmer som har trent hos oss i over 26 år, og noe av grunnen til dette er nettopp fellesskapet og følelsen av å være hjemme.


Dyktige ansatte

Vi har et dyktig og profesjonelt team med medarbeidere som har deg i fokus. Vi har ansatte med lang fartstid i bransjen, noe som gjør oss blant de største på realkompetanse innen trening.


Kvalitetsutstyr

Kun det beste utstyret er godt nok hos oss. Vi har topp moderne utstyr fra kvalitetsleverandøren Qicraft, som passer for både eliteutøvere og andre medlemmer.


Gratis innendørs parkering

Arena Treningssenter er så heldig å kunne tilby deg som gratis innendørs parkering ved Stadionparken. Dette er spesielt deilig om vinteren og ikke minst enkelt og trygt med tanke på at man slipper å løpe i trapper med is og snø til og fra treningen.


Arena Kids

Arena tilbyr barnepass for medlemmers barn fra 6 uker til 10 år. Du kan med god samvittighet ta deg en treningsøkt mens vi passer barnet ditt.


Medlemsfordeler

Som medlem får du 10% rabatt på Høyer på Stadionparken, samt rabatter på diverse tjenester hos Arena, som kroppsanalyse og kurs.

Velkommen til Arena-familien!

Bli medlem

Arena Treningssenter vektlegger personlige møter mellom mennesker og har derfor bemannet resepsjon og gratis frokost i ukedagene. Vi har hatt trofaste medlemmer i over 26 år, og det er vi stolte av!