Arena Active Life

Arena Active Life er et online treningstilbud for ansatte som har bedriftsavtale med Arena.

Treningstilbudet er utviklet av fysioterapeuter og skreddersydd for personer som er i arbeid. Målet er å gjøre treningen enklere og mer strukturert, og du vil få støtte til å leve en sunnere og mer aktiv livsstil.

Arena Active Life gir deg følgende fordeler:

  1. Strukturert treningsprogram: Du får veiledning gjennom hver treningsøkt, og det er utformet for å hjelpe deg med å oppnå dine styrke- og kondisjonsmål på en trygg og effektiv måte.
  2. Redusert risiko for skader: Programmene våre fokuserer på skadeforebygging ved å veilede deg gjennom riktig teknikk og øvelser. Dette bidrar til å minimere risikoen for skader under trening, slik at du kan trene med selvtillit.
  3. Økt energi og velvære: Du vil oppleve økt vitalitet, bedre konsentrasjon og en generell forbedring i livskvalitet.
  4. Instruksjonsfilmer: For å gjøre treningsopplevelsen enda mer tilgjengelig og effektiv, vil du få tilgang til instruksjonsfilmer som veileder deg gjennom øvelsene i treningsprogrammet. Dette er for å sikre at du utfører øvelsene korrekt.
  5. Ansatte i bedrifter som har avtale med Arena kan få tilgang til dette programmet for kun 49 kr. mnd. Det finnes to treningsprogram: et for trening i treningsstudio og et for å trene hjemme.