Bookinghjelp

Under finner du veiledning på hvordan du bookingsystemet vårt fungerer.

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på «Logg inn» og skriv inn mobilnummer og passord.


Første gangs innlogging

Dersom du allerede har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret velger du «Hent passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få tilsendt et passord på SMS og E-post. Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos treningssenteret fra før må du ta kontakt med Arena for å få dem til å legge inn dette for deg i systemet. Etter at dette er gjort kan du hente passord på nytt.


Glemt passord

Velg «Hent passord». Her skriver du inn mobilnummeret ditt – og du vil få tilsendt passordet på SMS og E-post.


Reservasjon av timer (krever inlogging)

I øverste venstre hjørne finner du navnet ditt. Dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du to knapper: «Logg ut» og «Min side». Under knappene får du opp valgbokser: senter, type timer du er interessert i, og uke. I timeplanen under finner du timene du kan reservere. Antall ledige plasser vises for hver time. Selve reserveringen er enkel: klikk på firkanten der det står «book time» i venstre hjørne for timen du vil reservere. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «reserver» eller «avbryt».

(NB: Timer som ikke viser antall ledige plasser kan ikke bestilles, da det er for langt fram i tid. Står det et minustegn foran antall plasser betyr det at det er venteliste på timen. Det vil da også stå «venteliste» i stedet for «book time»).


Få oversikt over dine reservasjoner (krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Du kan også slette reservasjoner fra «Min side».


Bytt passord

Velg linken «Min side». Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.


Utlogging

Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

Når du reserverer en time får du opp et informasjonsvindu som forteller deg at du må møte opp minst 5 minutter før timen for å unngå at du mister plassen din. Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket med en hake ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken «Min side».


Ordinær

Du kan booke gruppetimer 7 dager i forveien. Timebookingen åpner kl. 20:00. Det betyr at du kan planlegge hele treningsuka di på forhånd og vite hvilke timer du har plass på. Vi har normalt ingen begrensninger på hvor mange timer man kan være med på per dag, men man kan ikke sette seg opp på to timer som overlapper hverandre.


Sletting av reservasjoner (krever innlogging)

Klikk på den avmerkede haken ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt».


Avbooking av timer

Avbestilling av bookede timer må skje senest 2 timer før timen starter. Det er viktig at du avbestiller timer du ikke kan delta på.


Reservasjon av timer per SMS

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret kan du reservere timer pr. SMS.


Restriksjoner for bruk av bookingsystemet

Dersom du ikke møter til timen, eller glemmer å hente billett til tre timer i løpet av en måned (4 uker), vil systemet blokkere deg i en måned. Får man plass etter å ha stått på venteliste, regnes det som booket time. Skulle planene endre seg, må også disse bookingene kanselleres. Skulle du bli blokkert fra systemet, kan du kun booke på bookingstasjonen på senteret i denne perioden.


Venteliste

Dersom du ser et minustegn foran antall plasser på timen på timen, betyr det at det er venteliste. Tallet viser hvor mange som er på listen. Ved venteliste må du hente ut billetten din senest 15 minutter før timen for å beholde plassen på listen. Står du på venteliste vil du få en SMS dersom du får plass på timen. Får du en slik SMS må du fortsatt hente ut en billett til timen for å bekrefte plassen din. Ofte får man plass selv om man er på venteliste, så vi oppfordrer alle til å møte opp til timen de ønsker å være med på selv om du ikke har fått SMS.


Henting av billett

Du må bekrefte plassen din ved å hente ut billett til timen før den starter, tidligst en uke før, og senest 5 min. før timens start. Henting av billett må gjøres av deg personlig. Henter du ikke billett blir den overført til venteliste. Husk å hente billetten, slik at du ikke mister timen din.


Tildelelse av plass fra venteliste

Står du på venteliste må du registrere deg på bookingterminalen senest 15 min. før timens start, for å bekrefte at du fortsatt ønsker å være på ventelisten. Ubekreftede plasser frigjøres 5 min. før timen starter.