Arena timeplaner

Vi har noen av Norges mest erfarne instruktører

Arena gruppetimer

Her finner du timeplaner med gruppetimer. Arena er kjent for å ha et godt gruppetreningstilbud, med godt erfarne instruktører på laget. Er du medlem kan du booke timene du ønsker å delta på.

Spør oss om råd dersom du er usikker på hva du skal velge.

For medlemskap klikk her.

Mer informasjon om gruppetrening klikk her.
De fleste timene hos oss er i store saler, hvor samværet på disse timene gir deg energi og en god følelse.

Små grupper på tredemøller og i slyngeområdet sikrer mer personlig hjelp og oppfølging – nesten som om når du trener med en personlig trener.

Klikk på de ulike timene i selve timeplanen, for å få opp timeforklaring. Timeplan Hinna - Timeplan Klepp, eller les mer om gruppetrening her.

Vårt beste råd: prøv ulike timer og grupper. På den måten vil du finne det som passer akkurat deg.

Les Mills

Les Mills er blant verdens mest populære treningsøkter. Alle Les Mills instruktørene våre er sertifiserte og kurser seg jevnlig for å opprettholde høy kvalitet.

Millioner av mennesker deltar på disse timene hver uke i over 100 land. Join the tribe!
DGyslH-o
NB! På grunn av restriksjoner på antall deltakere på timene iht til gjeldende smittevernregler er det kun mulig å booke 1 gruppetreningstime per dag. Er det ledige plasser på timer er det mulig å være med på mer enn en time per dag - du må da henvende deg til resepsjonen for å bli lagt til som deltaker.

Forhåndsbestilling på nett eller via sms

For å sikre at du får bli med favoritt timene dine, bør du reservere plass. Dette gjøres på "min side". Du må bekrefte reservasjonen ved å hente ut billett senest 10 minutter før timen starter. Ved venteliste må billetten hentes senest 15 minutter før timen.

Dersom du står på ventelisten må du registrere deg i bookingterminalen 15 minutter før times start. Da bekrefter du at du ønsker å beholde din plass på ventelisten. 

Kansellering av reservasjon må skje senest 2 timer før timens start. 

Se bookinghjelp for mer informasjon om hvordan opprette bruker, bestille timer, avbestille reserverte timer eller booke via sms.

På grunn av corona situasjonen er det i utgangspunktet kun mulig å booke 1 gruppetrening time per dag. Ved ledige plasser, kan man delta på flere timer - men du må da henvende deg i resepsjonen.
 

Timeplan

Åpningstider:

Mandag
06.00 – 22.00
Tirsdag
06.00 – 22.00
Onsdag
06.00 – 22.00
Torsdag
06.00 – 22.00
Fredag
06.00 – 20.00
Lørdag
09.00 – 18.00
Søndag
10.00 – 20.00

Dagens timer: