Hjelp til booking

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på «Logg inn», skriv inn mobilnummer og passord.
 

Innlogging for første gang

Dersom du allerede har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret velger du «Hent Passord». Her skriver du inn ditt mobilnummer og du vil få tilsendt et passord på SMS og e-post. Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos treningssenteret må du be dem om å legge det inn i systemet for deg. Deretter kan du hente passord på nytt.
 

Glemt passord

Velg «Hent Passord». Her skriver du inn mobilnummeret ditt og du vil få tilsendt passord på SMS og e-post.

Bytt passord

Velg linken «Min side». Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.

Logg ut
Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

Ordinær

Du kan booke gruppetimer 7 dager i forveien. Timebookingen åpner kl. 20:00. Det betyr at du kan planlegge hele treningsuka di på forhånd og vite hvilke timer du har plass på. Vi har normalt ingen begrensninger på hvor mange timer man kan være med på per dag, men man kan ikke sette seg opp på to timer som overlapper hverandre. 

Reservasjon av timer (krever inlogging)
I øverste venstre hjørne finner du navnet ditt. Dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du to knapper: «Logg ut» og «Min Side». Under knappene får du opp valgbokser: Senter, Type timer du er interessert i, og uke. 
 
I timeplanen under finner du timene du kan reservere. Antall ledige plasser vises for hver time.  

Selve reserveringen er enkel: Klikk på firkanten der det står «book time» i venstre hjørne for timen du vil reservere. Det vil da dukke opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Reserver» eller «Avbryt». 
 
(NB: Timer som ikke viser antall ledige plasser kan ikke bestilles, da det er for langt fram i tid. Står det et minustegn foran antall plasser betyr det at det er venteliste på timen. Det vil da også stå «venteliste» i stedet for «book time»).


Få oversikt over dine reservasjoner (krever innlogging)

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Du kan også slette reservasjoner fra «Min side».


Sletting av reservasjoner (krever innlogging)

Klikk på den avmerkede haken ved siden av timen din. Du får da opp et bekreftelsesvindu der du klikker på «Slett» eller «Avbryt».

Avbooking av timer
Avbestilling av bookede timer må skje senest 2 timer før timen starter. Det er viktig at du avbestiller timer du ikke kan delta på.

Reservasjon av timer per SMS
Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos treningssenteret kan du reservere timer pr. SMS.

Restriksjoner for bruk av bookingsystemet
Dersom du ikke møter til timen, eller glemmer å hente billett til tre timer i løpet av en måned (4 uker), vil systemet blokkere deg i en måned. 

Får man plass etter å ha stått på venteliste, regnes det som booket time. Skulle planene endre seg, må også disse bookingene kanselleres. 
Skulle du bli blokkert fra systemet, kan du kun booke på bookingstasjonen på senteret i denne perioden. 
 
Antall billetter og deltakelse gir oss innsikt som vi benytter når vi planlegger timeplanene for de ulike periodene i året – husker du å bekrefte deltakelsen din på timene våre hjelper du oss til å gjøre timeplanen enda bedre.

Venteliste

Dersom du ser et minustegn foran antall plasser på timen på timen, betyr det at det er venteliste. Tallet viser hvor mange som er på listen.  
Ved venteliste må du hente ut billetten din senest 15 minutter før timen for å beholde plassen på listen. Står du på venteliste vil du få en SMS dersom du får plass på timen. Får du en slik SMS må du fortsatt hente ut en billett til timen for å bekrefte plassen din.

Ofte får man plass selv om man er på venteliste, så vi oppfordrer alle til å møte opp til timen de ønsker å være med på selv om du ikke har fått SMS. Skulle du være uheldig og ikke få plass, hjelper vi deg med å finne en annen treningsform.

 

Henting av billett – bekreftelse av booking

Du må bekrefte plassen din ved å hente ut billett til timen før den starter, tidligst en uke før, og senest 5 min før timens start. Henting av billett må gjøres av deg personlig. Henter du ikke billett blir den overført til venteliste. Husk å hente billetten, slik at du ikke mister timen din. 


Tildelelse av plass fra venteliste

Står du på venteliste må du registrere deg på bookingterminalen senest 15 min før timens start, for å bekrefte at du fortsatt ønsker å være på ventelisten. Ubekreftede plasser frigjøres 5 minutter før timen starter. 

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter

Timeplan

Åpningstider:

Mandag
06.00 – 22.00
Tirsdag
06.00 – 22.00
Onsdag
06.00 – 22.00
Torsdag
06.00 – 22.00
Fredag
06.00 – 20.00
Lørdag
09.00 – 18.00
Søndag
10.00 – 20.00

Dagens timer: