Personlig trener

Nå dine mål med personlig trener

Hva er en personlig trener?


En personlig trener hjelper deg å nå dine mål på en trygg og effektiv måte, gjennom private timer hos Arena eller online. Enkelte tilbyr også trening i par eller små grupper.

En personlig trener kvalitetssikrer treningen din og hjelper deg med motivasjon, variasjon, progresjon og riktig intensitet. Dette gir raskere, bedre og mer varige resultater, og skaper gode rutiner for deg i hverdagen.

Vårt team har utdanning innen trening og bestått eksamen som Personlig Trener ved Active Education i samarbeid med høyskolen i Kristiania, AFPT, NIH eller andre godkjente utdanningstilbud. Dermed kan du være trygg på å få en kompetent og dedikert personlig trener. 

Hvorfor trene med en personlig trener?


En personlig prener hjelper deg å nå dine mål gjennom et skreddersydd treningsopplegg, som optimaliserer treningstiden. En personlig trener sørger for at du unngår feiltrening og belastningsskader, slik at du trener trygt og optimalt.  

Arena Treningssenter sitt team med personlige trenere, hjelper deg med å gå ned- eller opp i vekt, bli sterkere og forme kroppen.

Vi tilbyr også trening til maraton og sykkeltrening til Nordsjørittet. I tillegg til dette, kan vi hjelpe med å trene deg opp etter skade, fødsel eller sykdom - slik at du kommer på riktig spor på en trygg måte. 
Einar%20Personlig%20trener%20Arena%20Treningssenter

Einar Norum

PT
E-post: einar@arena-treningssenter.no
Utdanning:   
 • BSc Physiotherapy (Fysiorterapaut), 
 • Personlig trener utdanning - Safe education  
 
Erfaring/Bakgrunn:  
Har jobbet som personlig trener og fysioterapeut på treningsstudio i xxx år. Har erfaring fra å jobbe på rehabiliteringssenteret med ansvar for pasienter med smerte lidelser.   
 
Kurs:  
Low Back Pain World Confederation for Physical Therapy Congress, Optimal Load conference, Skulder kurs Adam Melkins, Styrke trening Kurs Lars Haugvad  
 
Interesser/ spesialkompetanse:
Einar er en målrettet og engasjert person med erfaring fra topp idrett, ekstrem sport, militære. Derifra har han endret sitt fokus på trening til å handle om mestring, kontinuitet og utvikling. Sammen med Einar vil treningen starte med å sette seg mål som vil sette standarden for treningen. All trening har effekt og det finnes ingen dårlige øvelser, men det finnes mer effektiv trening og det finnes bedre øvelser som passer bedre for hver enkelt. Med Einar sin lidenskap og interesse skaper dere sammen treningen som er skreddersydd for deg, dine mål og ønsker.   
 
Personlig:  
Jeg nyter golf på solskinns dager (og/eller dager det ikke regner), elsker å være på fjellet om vinteren helst med ski på beina, hvilken type ski? ja takk alle mulige 😊. Jeg er et skikkelig matvrak og bruker helst alle dager til å ha en kulinarisk opplevelse.  
Zhaneta

Zhaneta Mitreva

PT
E-post: Zhaneta@arena-treningssenter.no
Utdanning:
 • Mastergrad i markedsføring.
 • Sertifisert personlig trener hos Akademiet for Personlig Trening.
 
Kurs:
Sertifisert gruppetreningsinstruktør

 
Erfaring/bakgrunn:
14 års erfaring som gruppetreningsinstruktør.
Instruerer Red Zone, Mor & barn, Trening for gravide, Pilates, Spinning, Seniortrening og Strong Body hos Arena.
 
Interesser/spesialkompetanse:
Zhaneta liker å motivere og trene mennesker som ønsker å sette mål. Dersom hennes pt kunder ikke har noen mål, hjelper hun de med å sette realistiske og målbare mål.
Hun liker trene alle typer mennesker, og liker trening med mye energi og høy intensitet. I tillegg har hun erfaring ifra trening for gravide, opptrening etter fødsel, og trening med stor ball.
Løping (Har løpt halvmaraton på 1.23). Liker variert trening.
 
Språk:
Bulgarsk og Engelsk
Zhaneta er opprinnelig fra Bulgaria. Kommuniserer på engelsk, men forstår norsk.
 
Personlig:
Elsker fjellturer og sykkelturer.
 
Ljubo

Ljubo Janic

PT
E-post: ljubisa@arena-treningssenter.no

Utdanning:
 • Bachelor i Økonomi og ledelse
 • Internasjonal volleyball trener Sertifisering
 • Personlig Trener Utdannelse
 
Erfaring/bakgrunn:
7 års erfaring fra treningsbransjen som personlig trener og gruppetrening. Har vært profesjonell volleyball spiller (Serbia, Kroatsia, Slovenia, Iran og Norge), inkludert 7 års erfaring som lagkaptein.
Vært volleyballtrener for Randaberg Volleyball klubb (eliteserien) og KFUM Stavanger Volleyball.
 
Interesser/spesialkompetanse:
Ljubo har som tidligere profesjonell volleball spiller tidlig lært å sette mål og jobbe mot de, viktigheten av dette er noe av det han også lærer sine personlig trener kunder underveis.
Ljubo er en sosial og positiv person, og ønsker å dele sin positive energi med deg på timene sine, slik at du går smilende hjem fra trening.
På Arena jobber Ljubo fulltid som personlig trener og har gruppetrening og lagtrening for våre bedriftskunder. Han liker best å jobbe med utvikling av styrke og vektreduksjon.
 
Språk:
Engelsk (flytende), Serbisk/Kroatisk

Personlig:
Ljubo liker å fiske på fritiden, og å sitte i sofakroken med en god film på en rolig kveld.
 
Mari

Mari Mauland

PT
E-post: mari@arena-treningssenter.no
Utdanning:
 • MSc Sports Science (fitness & health),
 • BSc Physiotherapy,
 • Utdannet treningsveileder, personlig trener og kostholdsveileder ved Norges Idrettshøgskole.
 
 
Erfaring/bakgrunn:
Nesten 30 års erfaring fra treningsbransjen som gruppetreningsinstruktør og personlig trener. Har vært timelærer på Norges Idrettshøgskoles PT-utdanning. Erfaring fra helsevesenet i Storbritannia innen medisin/kirurgi, ortopedisk, slagrehabilitering og poliklinikk.
 
Kurs/interesser/spesialkompetanse:
Mari er aktiv løper (ultramaraton) og har NM-medaljer innen både maraton og 24 timers løp. Maratonpers på 2.58. Er autorisert løpetrener fra NFIF og sertifisert Barefoot Running instruktør. Har svært mange sertifiseringer og kurs fra treningsbransjen, bl a innen spinning, Pilates, basistrening, slyngetrening, funksjonell styrke mm. Har også en videreutdanning innen lungefysioterapi. Brenner for fysisk aktivitet og helse og forebyggende arbeid (og løping). Legger vekt på at trening skal være gøy og funksjonelt.
 
Språk:
Norsk og engelsk (flytende)
 
Personlig:
Elsker julemarsipan og britiske krimromaner.
 
 
Maren%202

Maren Skjæveland Kvia

PT
E-post: maren.kvia@arena-treningssenter.no
Utdanning:
 • Bryne videregåendeskole - idrettslinjen - Active Educatian,
 • Personlig trener utdanning.
 
Kurs:
Sertifisert instruktør i 11 Les Mills program, Sertifisert spinning instruktør.
 
Erfaring/bakgrunn:
Toppidrettsutøver i en alder av 17 år. Spilte på Klepp sitt damelag i fotball. Eier og leder av treningsenter fra 2018 - 2022.

Interesser/spesialkompetanse:
Maren er en kreativ,sprudlende,aktiv,positiv og sosial jente.
Lidenskapen hennes som instruktør og PT er å få menneskene hun jobber med til å se gleden med trening. Fysisk aktivitet er en stor del av livet hennes og hun elsker å utfordre seg selv. Hun har også deltatt på Nordsjørittet flere ganger.
 
Språk:
Morsmål - norsk - snakker flytende engelsk.
 
Personlig:
I hverdagen tilbringer jeg mye tid sammen med jentene mine på 6 og 8 år.
Begge spiller fotball og jeg er med i trener teamet.
Madeleine%20V%C3%A5r%20nye%20PT

Madeleine Waraas

PT
E-post: madeleine@arena-treningssenter.no
Utdanning:
 • Personlig trener utdanning
 • Pågående utdannelse som kostholdsveileder.
 
Erfaring/bakgrunn:
Har tidligere spilt aktivt håndball og fotball
 
Interesser/spesialkompetanse:  
Stor interesser for å motivere mennesker til å nå sine mål, være fornøyd med egeninnsats, og at treningen alltid skal være en positiv opplevelse. Har en stor lidenskap for styrketrening.
 
Språk:
morsmål - norsk - snakker flytende engelsk.
 
Personlig:
Jeg er en positiv og litt stillferdig jente. Jeg liker og blir glad av å jobbe med og møte alle typer mennesker i alle aldre. Hverdagen min går med til arbeid som personlig trener, samt fullføring av studie som kostholdveileder.
På fritiden trives jeg med å være ute med hunden min, og ha rolige hjemmekvelder.
 
 
 
 

Kategori 2 - PT med sertifisering og mellom 1-3 års erfaring

Tid 1x 10x 50x
25 min 450 450 450
55 min 750 700 600

Kategori 3 - PT med sertifisering, mer enn 3 års erfaring/høyere utdannelse

Tid 1x 10x 50x
25 min 500 500 500
55 min 800 750 650
*DUO: 500 per person per time. GRUPPE: 450 per person per time (3 personer eller mer).

Hvem kan trene med personlig trener?


Alle kan trene med personlig trener. Våre medlemmer er i alle aldere og befinner seg på ulike treningsnivå. En personlig trener tilpasser programmet til akkurat deg og dine mål, slik at treningen oppleves overkommelig og gir resultater. 

Ferskinger vil lære grunnleggende teknikk og forståelse. For mer erfarne, vil en personlig trener hjelpe med å kalibrere opplegget. 
 
En velfungerende kropp øker følelsen av velvære og livsglede. Det får man ved å trene jevnt og riktig.

En personlig trener tar hensyn til eventuelle skader og utfordringer, alder og nivå, for å skape gode treningsrutiner på langsiktig plan. Slik kommer du i form og skaper en livsstil som gjør det mulig for deg å opprettholde resultatene.
 

Gratis introduksjonstime for alle medlemmer


Arena medlemmer får man en introduksjonstime med personlig trener uten ekstra kostnad.

I denne timen kan du gå gjennom hvilke ønsker og mål du har, og få råd fra personlig trener. En personlig trener vil da også kunne kartlegge ditt behov og komme med et anbefalt treningsprogram.

Vil du bli medlem?

Her kan du enkelt bli medlem på ditt Arenasenter
AdobeStock_371169975

Arena Online coaching

Hos Arena Treningssenter, får du personlig trener online - enten du er medlem eller ikke. Du kan benytte deg av denne tjenesten hvor som helst, så lenge du har internett tilgang. Vi tilpasser treningen til de ressursene og utstyret du har tilgjengelig hjemme. 

Du får tilgang til et digitalt treningsprogram som viser øvelsene på video via en app. I appen registrerer du treningen og kan kommunisere direkte med din personlige trener. Ved registrering av treningsøkt, får din personlige trener beskjed og kan sjekke hvordan det gikk. 

​Du kan velge mellom 2 ulike pakker og nivåer av oppfølging.
 

Basis
599,- pr mnd for Arena medlemmer
749,- pr mnd for ikke-medlemmer* 

 
 • Kartlegging av mål før oppstart
 • Månedlige treningsplaner
 • Månedlig justering av treningsplan
 • Treningsprogram for styrketrening (1 nytt pr mnd)
 • Ukentlig oppfølging via mail 
 • Forklaring av øvelsene online
 • Online registrering av trening
 • Tilgang til personlig trener via app
 • Svar innen 48 timer på virkedager

Pluss
999,- for Arena medlemmer
1199,- for ikke-medlemmer*

 
 • Kartlegging før oppstart
 • Månedlige treningsplaner
 • Justering av treningsplan ved behov
 • Treningsprogrammer for styrketrening (ubegrenset antall)
 • Ukentlig oppfølging via mail
 • Månedlige oppfølgingssamtaler
 • Forklaring av øvelsene online
 • Online registrering av trening
 • Tilgang til personlig trener via app
 • Svar innen 24 timer på virkedager
 
*Det tilkommer et oppstartsgebyr på 399,- for Arena medlemmer og 599,- for ikke-medlem.

Minimumsperiode for online coaching: 1 mnd for Basis, 3 mnd for Pluss.

 
*Det tilkommer et oppstartsgebyr på 399,- for Arena medlemmer og 599,- for ikke-medlem.

Minimumsperiode for online coaching: 1 mnd for Basis, 3 mnd for Pluss.

 

Next Level
Next Level kurs for ungdom har som hensikt å gi grunnlag for effektiv og trygg styrketrening som man har glede av resten av livet. 

 • Treningsprogram med valg av riktig belastning, progresjon, repetisjoner og sett
 • Skadeforebygging
 • Mat og kosttilskudd
Kurset kjøres flere ganger i året.

Dette kurset legger et godt grunnlag for å få en god og effektiv trenings hverdag enten på egenhånd eller i samarbeid med personlig trener. Vi anbefaler spesielt dette kurset til de som starter med trening for første gang.

Timeplan

Åpningstider:

Mandag
06.00 – 22.00
Tirsdag
06.00 – 22.00
Onsdag
06.00 – 22.00
Torsdag
06.00 – 22.00
Fredag
06.00 – 20.00
Lørdag
09.00 – 18.00
Søndag
10.00 – 20.00

Dagens timer: