Nyheter

06.06.2022

Hvorfor gjør gruppetrening det lettere å komme seg på trening?

«Jeg forstod ikke før jeg var igang igjen etter pandemien hvor mye jeg hadde savnet kontakten med de andre på gruppetreningstimene på Arena. Andre mennesker som jeg kan identifisere meg med treningsmessig» Sagt av medlem hos oss , mai 2022

Trener du sammen med den rette gruppen mennesker, viser forskning at du får mye mer ut av treningen. Det å trene med andre gjør at man står på litt ekstra og bryter egne grenser, og dermed oppnår man bedre resultater.
 
Når man trener gruppetrening får man også effekt av det at de andre som går på tilsvarende treningstimer som deg, vil savne deg om du ikke er der. Du får skulkefølelsen. Dette gjør at du prøver så godt du kan å komme deg avgårde på timene du har planlagt å trene ukentlig.
 
Det er lurt å finne noen faste timer og en gruppe mennesker man liker trene sammen med:
  • 95% av de som setter seg et treningsmål eller vektreduksjonsmål, oppnår dette når man gjør det med andre man kjenner.
  • Studier viser at vi kopierer andres vaner. Er man en del av en gruppe med forskjellige «sunne» vaner, vil man med stor sannsynlighet adoptere en eller flere av disse vanene over tid.
  • Å være sammen med mennesker som trener fast, gjør at også du vil komme til å trene mer og jevnt. Derfor er også hvem du har rundt deg i hverdagen viktig når du ønsker oppnå faste treningsrutiner og bedre form.
  • På gruppetreningstimer er det ofte mennesker med samme mål som deg. Prøv deg frem til du finner klokkeslett og timer du liker, og legg opp treningsplanen din etter disse. Bli kjent med de du trener sammen med. Da holder du deg lettere igang.
  • De fleste av oss føler oss bedre når vi blir sett og får anerkjennelse, dette er lettere å oppnå på trening når du er deltar i grupper, siden det også ofte de samme medlemmene som deltar på samme type gruppetreningstime.
  • Det er viktig å «å leke og å ha det gøy» også som voksen. Klarer du kombinere dette med trening, får du 2 i 1. Dette kan du oppnå meg gruppetrening.
  • Å investere i seg selv er viktig. La gruppetrening bli en kjekk opplevelse slik at du føler deg gladere og mer tilfreds, dett får både du og de rundt deg nyte godt av. 
Gruppetrening kan bli svaret på mye av det du trenger akkurat nå, både i forhold til trening, men også for ditt personlige velvære i hverdagen.
La livet bli gladere, lettere og med mer glede.
Et gladere, lettere liv får man av treningsglede!
Treningsglede finnes på gruppetrening!

Gruppetrening endrer liv!
 
340188520_250931837341755_2823054072246016131_n
30.04.2023

Tusen takk!

Takk for alle som var med oss, vi gleder oss til neste løp i September 2023
Lagbilde2
26.03.2023

Disse utfordrer deg!

Tar du utfordringen?
Thea
27.02.2023

Thea Steen løpet 22. april 2023

BLI MED PÅ VÅRENS EVENTYR!
Nettside%20covers
27.02.2023

Vinterferien på Arena!

Ønsker du prøve oss i vinterferien, eller er "hjemme" på ferie?