Nyheter

10.01.2022

Virtuelle timer

Arena tilbyr virtuelle timer fra Les Mills både i gruppe- og spinningsalene våre.

AdobeStock_371169975
Les Mills er verdens ledende leverandør av gruppetimer. Timene er basert på forskning og grundig testet før de blir lansert, slik at du alltid får den beste og mest effektive treningsopplevelsen. 

At timen er virtuell betyr at mens man trener i gruppesalen på Arena ser man instruktøren på en videoskjerm i stedet for at det er en instruktør live i rommet. Man blir guidet gjennom en treningsøkt ledet av noen av verdens dyktigste instruktører, med motiverende musikk og videoer med kinokvalitet. På noen av øktene vil det også være instruktører fra Arena til stede som trener sammen med deg og kan hjelpe deg hvis du lurer på noe. 

Virtuelle timer betyr at vi kan tilby deg enda flere timer på enda flere tidspunkter - du får mer å velge i og kan trene akkurat når det passer deg. Vi kan ha mange timer selv når det er lavsesong, og ved sykdom eller ferieavvikling kan vi sette inn en virtuell time i stedet for å avlyse eller endre timeplanen. 

Blant de timene som du kan trene virtuelt finner du: 

Grit Cardio: En 30 minutters HIIT økt som gir bedre kondis, hurtighet og maksimal forbrenning. 

Grit Strength: En intensiv 30 min HIIT økt hvor man bruker vektskive, stang og kroppsvekt for å øke styrke og muskelmasse. 

Bodycombat: En time inspirert av kampsport hvor du slår og sparker deg i form. Reduserer stress og får deg til å føle deg som en vinner. 

Sh'bam: En 45 minutters dansetime for alle. Du trenger ikke å være en danser for å være med - du trenger bare litt attitude. Advarsel: denne timen kan være sterkt vanedannende! 

RPM: en 50 minutters fest av en intervalltime på sykkel. 

The Trip: På denne 40 minutters timen benyttes visuelle effekter for å hjelpe deg til å trene på optimal intensitet 
 
I tillegg har vi de "gode, gamle" timene som Bodypump, Bodyattack og Bodybalance som virtuelle timer, slik at vi kan ha enda flere av disse favorittene på timeplanen. 

De virtuelle timene er de som er gule (gruppesal) og rosa (sykkelsal) på timeplanen. 

NB! Som Arena medlem kan du også få tilgang til Les Mills + til en gunstig pris. Med et Les Mills + abonnement får du tilgang til de nyeste Les Mills timene overalt - på hytta, hjemme, eller på hotellrommet. 

 
Digital%20Screens-STRENGTH%20DEVELOPMENT%20IMAGE%2028
28.01.2023

Nyhet hos oss og første gang i Norge

STRENGTH DEVELOPMENT FRA LES MILLS
Januar%20-%20Facebook%20(Your%20Story)%20(Instagram%20Post%20(Square))%20(Facebook%20Cover)%20(Your%20Story)%20(Facebook%20Cover)
20.01.2023

Våre medlemskap

Medlemskap på Arena, med eller uten bindingstid, frysemulighet, og + (pluss) medlemskap
Gruppetrening
06.06.2022

Hvorfor gjør gruppetrening det lettere å komme seg på trening?

«Jeg forstod ikke før jeg var igang igjen etter pandemien hvor mye jeg hadde savnet kontakten med de andre på gruppetreningstimene på Arena. Andre...
Screenshot%202021-12-21%20at%2019_23_26
10.01.2022

Arena fornyer seg

Vi har blant annet fått ny logo, ny nettside, skiftet farge på veggene og ny belysning for et mer oppdatert og litt røffere uttrykk.